Mahall Bomonti İzmir, Küçük Kulüp ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Mahall Bomonti İzmir, bir yıl boyunca Küçük Kulüp bünyesinde organize edilecek tüm sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerde kulübe desteğini sürdürecek...

Mahall Bomonti İzmir, Küçük Kulüp ile sponsorluk anlaşması imzaladı
17 Eylül 2021 - 22:02

Mahall Bomonti İzmir ile Küçük Kulüp Güçlerini Birleştirdi

80 yıla yaklaşan geçmişiyle İzmir’in sosyal, kültürel ve sportif hayatına öncülük etmiş Küçük Kulüp ile farklı sektörlerdeki faaliyetleri ile adından söz ettiren Türkiye’nin lider holdinglerinden Türkerler Holding’in İzmir’deki gayrimenkul projesi Mahall Bomonti İzmir arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Sözleşmeye göre Mahall Bomonti İzmir, bir yıl boyunca Küçük Kulüp bünyesinde organize edilecek tüm sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerde kulübe desteğini sürdürecek.
 


Türkerler Holding
Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Başkan Vekili Arda Yağcı, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aslaner,  iş adamı Enrico Ricardo Aliberti ve kulüp üyelerinin katıldığı imza töreninde sponsorluk basına tanıtıldı.

Yapılan sözleşmede 2021-2022 sezonunda Küçük Kulüp’te düzenlenecek tüm tenis turnuvaları Mahall Bomonti ön adıyla oynanacak. Küçük Kulüp aktiviteleri Mahall Bomonti İzmir’nin katkılarıyla gerçekleşecek. Ayrıca Küçük Kulüp üyeleri Mahall Bomonti İzmir konutlarına özel indirim ve ayrıcalıklarla sahip olabilecekler.

Mahall Bomonti’nin İzmir’deki tanıtım ofisindeki imza töreninde konuşan Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik; “Mahall Bomonti İzmir’in ana sponsorluğu ile Küçük Kulüp olarak gücümüze güç kattık. İşbirliğimizin uzun yıllar devam etmesini temenni ederim.” dedi.
 
Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin yaptığı açıklamada güzel İzmir’imizin öncü kulüplerinden olan ve benimde 30 yıllık üyesi olduğum Küçük Kulüp’e ana sponsor olmak bizi oldukça mutlu etti. Türkerler Holding gayrimenkulün yanısıra inşaat, enerji, tekstil, sağlık alanlarında faaliyetlerini sürdürüyor. Gerek yatırımlarımızla gerekse sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’ye ve İzmir’e değer katmak, şehrimizi sportif, sanatsal-kültürel ve eğitim alanda desteklemek hedefindeyiz.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...