Little Caesars 2020'de İlk Şubesi'ni Göktürk'te Açtı

Türkiye’de yenilikçi fikirler ve ürünlerle büyümesini sürdüren Little Caesars, hizmet ağını genişletiyor. 2020’de ilk şubesini Göktürk’te açan sevilen pizza markası Little Caesars, 2020 yılında yüzde 25 satış artışı ve 20 yeni şube açmayı hedefliyor.

Little Caesars 2020'de İlk Şubesi'ni Göktürk'te Açtı
10 Şubat 2020 - 13:23

Yarım asrı aşkın tarihi ile pizzada yeniliklerin öncüsü olan Little Caesars, Türkiye’deki şube sayısına bir yenisini daha ekledi. Little Caesars 2020’de ilk şubesini Göktürk’te açtı.

Türkiye ekonomisinin önemli oyuncularından Çelebi Holding güvencesinde faaliyet gösteren Little Caesars Pizza lezzetlerini 12 ilde 82 şube ile İstanbul, Adana, Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Zonguldak’ta tüketici ile buluşturuyor.

Göktürk Şubesinin açılış töreninde konuşan Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru ‘’Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden biriyiz. Şimdi 82’inci şubemizi İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Göktürk’te açıyoruz. Ben de Göktürk’te oturan bir Göktürk sakini olarak burada şube açmanın mutluluğu içindeyim’’ dedi.

Arıduru, hamurunu şubede günlük hazırlayan ve müşteriye sunan tek zincir pizza markası olarak kalite ve doğallıktan ödün vermediklerini, trans yağ gibi ürünleri mutfağa sokmadıklarını, kızartma yerine ürünlerde fırınlama gibi tamamen sağlıklı yöntemleri tercih ettiklerini kaydetti.

2020 yılında yüzde 25 satış artışı ve 20 yeni şube açmayı hedeflediklerini dile getiren Arıduru, kendi işini açmak isteyen girişimci adayı profesyonelleri Little Caesars’a yatırım yapmaya davet etti. Arıduru, ‘’Profesyonel hayattan bunalıp, Little Caesars’a yatırım yapan franchisee’lerimiz oldukça başarılılar, hatta satış rekorları kırıyorlar. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 600 bin TL + KDV’dir. Yatırımın geri dönüşü ise 36 ila 42 ay arasında değişiyor. Kendi işini açmak isteyen girişimci adayı profesyonelleri görüşmeye bekliyoruz’’ dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...