Kınık'ta 100. yıl coşkusu belediye hoparlörüyle sokaklarda yankılandı

Kınık’ta saat 19:23’te sokaklarda belediye hoparlörüyle 100. Yıl coşkusu yankılandı...

Kınık'ta 100. yıl coşkusu belediye hoparlörüyle sokaklarda yankılandı
31 Ekim 2023 - 12:53

Kınık Belediyesi’nden en uzak köye kadar belediye hoparlörüyle 100. yıl coşkusu

Kınık Belediyesi Cumhuriyet’in 100. yılını beş gün boyunca süren harika bir programla kutladı. Beş gün boyunca süren programda şiir dinletlerinden konserlere, koro sahnesinden genç ve çocuklarla buluşmaya bir çok çeşitli etkinlikler gerçekleşti.


Yerel Sanatçı Fırat Tanır ve Kınık Belediye Korosu’ndan 100. Yıla Özel Marş

Kınık’ın yerel sanatçısı olan Fırat Tanır’ın yazıp Kınık Belediye Korosu ve Kınıklılarla seslendirdiği 100. yıl Marşı Cumhuriyetin 100. yılına damga vurdu. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in destekleriyle de YouTube üzerinden paylaşımı yapılan 100. yıl Marşı’nın klibi, 29 Ekim günü izleyicilerin beğenisine sunuldu.


Saat 19:23’te Kınık Sokaklarında 100. Yıl ve İzmir Marşı Şöleni

29 Ekim günü saat tam 19:23’te Kınık Belediyesi, Fırat Tanır ve Kınık Belediye Korosu’nun seslendirmiş olduğu 100. yıl Marşını; Kınık sokaklarında Kınıklarla birlikte söyledi. Ardından Haluk Levent’in seslendirmiş olduğu İzmir Marşı ile de vatandaşlar coşkulu anlar yaşadı. Belediye anons sisteminden sunulan marşlar ile ilgili vatandaşlar beğenilerini dile getirdi.


Yüzüncü Yıla Özel saat 20:23’te Fener Alayı gerçekleşti

Kınık’taki 100. Yıl kutlamalarının son günü olan 29 Ekim akşamı binlerce vatandaşın katılım sağladığı Fener Alayı ve Kortej Yürüyüşü saat tam 20:23’te başlatılarak günün anlam ve önemine vurgu yapıldı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’den Şanlı Türk Bayrağımızın ve Cumhuriyetimizin coşkusunun önemine vurgu
Beş gün boyunca büyük bir coşkuyla gerçekleşen kutlamalarla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Doğruer: “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi ‘Cumhuriyeti ve onun gereklerini yüksek sesle anlatınız. Bunu yüreklere yerleştirmek için elverişli olan hiçbir durumu kaçırmayınız.’ fikriyle bu yola çıktık. Şanlı 100. yılımızı kutlarken bu coşkuyu yediden yetmişe tüm hemşerilerimizin paylaşması için elimizden geleni yaptık. Eşsiz vatanımızın nice yüzyıllar boyunca var olmasını temenni ediyor, kutlamalarımızda emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 100. yılımız kutlu olsun.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...