Kemalpaşa'da içme suyu ve kanal hatları yenilendi
Kemalpaşa’nın Bağyurdu Mahallesi’nde 1970’li yıllardan kalma mevcut içme suyu şebekesinin yenilenmesi için yapılan çalışmalar tamamlandı.

31 Mayıs 2023 - 14:53
'Altyapı tamam sıra üstyapıda'
Kemalpaşa’nın Bağyurdu Mahallesi’nde içme suyu hatları ile Sarılar Mahallesi’nde kanalizasyon hatlarının yenilenmesinin ardından, her iki mahallede parke üst kaplama çalışmaları başladı. Çalışmalar Bağyurdu Mahallesi’nde 5 bin metrekare, Sarılar Mahallesi’nde 2 bin metrekare olmak üzere 7 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor.İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, merkezde ve çevre ilçelerde altyapı yatırımlarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, Kemalpaşa’nın Bağyurdu Mahallesi’nde 1970’li yıllardan kalma mevcut içme suyu şebekesinin yenilenmesi için yapılan çalışmalar tamamlandı. Bölgedeki su kaçaklarını önlemek ve su kesintilerinin önüne geçmek amacıyla 4,5 kilometre uzunluğundaki hattın tamamı yenilendi. Aynı ilçeye bağlı Sarılar Mahallesi’nde ise 4,1 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattı yenilendi.
Parke üst kaplama çalışmaları sürüyor
Geniş bir alanda gerçekleşen altyapı çalışmalarının bitmesiyle, bölgede yaşamın olumsuz etkilenmemesi için parke üst kaplama çalışmaları da başladı. İZSU ekipleri, Bağyurdu Mahallesi’nde 5 bin metrekare, Sarılar Mahallesi’nde 2 bin metrekare olmak üzere toplam 7 bin metrekarelik bir alanın parke üst kaplama çalışmalarını üstlendi. Bağyurdu Mahallesi’nde üst kaplamanın 600 metrekarelik kısmı tamamlanırken, iki mahallede de çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.
- AK Partili Eyyüp Kadir İnan'dan Büyükşehir'e salvolar
- Araştırma: Dünyadaki dijital göçebe sayısı 35 milyonu aştı
- Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?
- Başkan Doğruer’den Sma Tip-1 Hastası Defne Gürbulak için destek çağrısı
- "Ülke ekonomisinin büyümesi için birleşme, globalleşme ve paylaşım şart"
- Egea'nın yeni versiyonu "Limited" satışa sunuldu! 879.900 TL'den başlayan fiyatlarla...
- Bergama'nın güzellikleri objektiflere yansıyacak
- Kınık Belediye Başkanı Doğruer: "Üç Tane Organize Sanayi Bölgemiz Olacak"
- MHP Bergama İlçe Başkanı Engin'den Büyükşehir'e zehir zemberek sözler
- Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ALTO Meclisi’ne katıldı
YORUMLAR