Karavancruises.com'dan kaçırılmayacak cruise turu önerileri

Kuzey Avrupa mı? Akdeniz mi? Karayipler mi?

Karavancruises.com'dan kaçırılmayacak cruise turu önerileri
28 Haziran 2019 - 15:49

Bazen uzak rotalar hayalleri zorlar. Cruise seyahati sandığınızın aksine hiç de hayal değil. Cruise seyahatiyle uzak ülkelere bile  çok daha ekonomik fırsatlarla gidebilirsiniz. ‘’Peki ama hangi cruise turunu seçmeliyim? Hangisi daha avantajlı?’’ diye soruyorsanız karavancruises.com’u tıklamanız yeterli. karavancruises.com’da cruise gemileri ve rotalarla ilgili güncel bilgilere ulaşabilir; erken rezervasyon fırsatları ve şok promosyonlardan yararlanabilirsiniz. İşte kaçırılmayacak cruise turu fırsatları

Bir tatil planlarken nedense aklımıza genellikle otelde konaklamalı, uçakla gidilebilecek destinasyonlar gelir. Oysa ülkemizde henüz çok yaygın olmasa da cruise seyahati içeriği, fiyatları ve destinasyonları açısından diğer birçok tatil seçeneğine göre çok daha avantajlı.

Peki bu avantajlar neler? Hangi tur daha cazip? Hangi cruise şirketi nasıl bir içerik sunuyor? Hangi destinasyonu tercih etmek gerek? Hangi kabin? Paket fiyatları nasıl? Gemide hayat nasıl? Cruise seyahatiyle ilgili pek çok soru sorabilirsiniz. Ve her birine yanıt bulmak için çok fazla zamana ihtiyaç duyarsınız.

Şimdi size bu yolda rehber olabilecek ve bu sorularınızın hepsine yanıt bulabilecek bir adresten söz etmek istiyoruz. Gücünü ve tecrübesini turizm ve denizcilik sektöründeki 50 yıllık köklerinden alan, yerli turisti cruise’la tanıştıran Karavan Turizm’in yeni bir girişimi olan online satış portalından. karavancruises.com dünya denizlerindeki ve nehirlerindeki gemi turlarını tek adreste Türk gezginlerine sunuyor. Tatilini planlamak isteyenler buradan gemi seyahatlerini araştırabilir, kıyaslayabilir ve rezervasyon yapabilir… karavancruises.com cruise ürünlerine; şok kampanyalara ulaşabileceğiniz, içerikleriyle ilgili detaylı bilgi bulabileceğiniz bir online cruise portalı.

Aynı zamanda Celestyal Cruises yetkili satış acentesi olan, liman hizmetleri de veren Karavan Turizm’in 50 yıllık birikimini ve tecrübesini aktardığı bir rehber bu site. Bir gemi seyahati planlamak istiyorsanız bu rehbere mutlaka başvurmalısınız.  Karavancruises.com’da gemi seyahatiyle ilgili sorularınızın hepsine yanıt var. Dünya deniz ve nehirlerindeki cruise gemileri ve rotalarıyla ilgili güncel fiyat bilgilerini bulabilir, kendi tatilinizi kendiniz planlayabilirsiniz ya da tecrübeli seyahat danışmanlarından destek alabilirsiniz.  

Liman, destinasyon, tarih, bütçe ve gemiye göre arama

Karavancruises.com’da yer alan cruise turları arasında bütçeye dost uygun fiyatlar bulmak mümkün. Cruise ürünleri arasından aramaları bölgeye, gemi şirketine, gemi adına, kalkış limanı, tarihe ve bütçeye göre yapabilirsiniz. Sitede Yunan Adaları, Akdeniz, Uzak Denizler, Kuzey Avrupa deniz turları ve nehir turları destinasyonları öne çıkıyor. Cruise turları uçaklı paketler, tam pansiyon konaklama ve yiyecek içecek hizmetinin yanı sıra gece şovlarından spa’ya, animasyondan kara turlarına, hobi kurslarından free shop’a, casino’dan tematik havuzlarına kadar zengin ve seçkin hizmetleriyle büyük otellere en cazip alternatif.  Karavancruises.com’da yer alan uygun fiyatlı cruise turlarından bazılarını sizler için derledik:

  •  949 Euro’dan başlayan fiyatlarla Hindistan & Maldivler & Sri Lanka: Costa Victoria ile çıkacağınız bu 7 gecelik tur paketine, tam pansiyon konaklama, uçak bileti, transferler, havaalanı ve liman vergileri dahil. Uğranılan limanlar Male, Colombo, Goa ve Bombay. Türkçe rehberlik hizmeti var.
  • 877 Euro’dan başlayan fiyatlarla Kuzey Avrupa & Akdeniz: Bu turda Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya ve Portekiz’i keşfedeceksiniz. MSC Poesia gemisinde tam pansiyon konaklamalı bu tura uçak bileti, vergiler, Türkçe rehberlik hizmeti, gala yemeği dahil. 10 gece 11 gün boyunca uğranılacak limanlar sırasıyla Warnemünde, Rotterdam, Vigo, Lizbon, Cadiz, Cartegena, Cenova.
  • 4900 TL’dan başlayan fiyatlarla Dubai &Emirlikler: Jewel of the Seas ile 8 gece 9 gün tam pansiyon konaklamalı bu tur da uçaklı paket. Uğranılan limanlar Dubai, Doha Katar, Bahreyn, Sir Bani Yas ve yeniden Dubai. 6900 TL’ya balkonlu kabin de mümkün.
  • 699 Euro’dan başlayan fiyatlarla 7 gecelik Yunan Adaları: Celestyal Crystal ile 7 gece 8 günlük vizesiz ve her şey dahil bu tur için binişler Kuşadası’ndan gerçekleşiyor. Rotada Atina, Mikonos, Milos, Santorini ve Girit yer alıyor. Mikonos ve Santorini’de uzun konaklamalı turda adaların gece ve gündüzünü doya doya yaşamak mümkün.
  • 6400 TL’dan başlayan fiyatlarla Doğu Karayipler: Allure of the Seas gemisinde tam pansiyon konaklamalı bu tur İstanbul-Miami uçuşuyla başlıyor. Uçak bileti, Miami’de oda kahvaltı 1 gece konaklama, havaalanı ve liman vergilerii Türkçe rehberlik hizmeti dahil. Uğranılan limanlar arasında Miami, Ft Lauderdale, Philipsburg,San Juan (Puerto Rico), Labadee (Haiti) yer alıyor.
  • Kurban Bayramı’nda 1099 Euro’dan başlayan Ren & Main Nehirleri Gezisi:  Johann Strauss nehir gemisi ile 7 gece 8 gün tam pansiyon konaklamalı bu tur paketine uçak biletleri, vergiler, Türkçe rehberlik hizmeti, gemideki bütün aktiviteler dahil. Uğranılan limanlar Amsterdam, Düsseldorf, Köln, Koblenz, Rudesheim, Miltenberg, Wertheim, Würzburg, Bamberg ve  Nürnberg.

Dünya denizlerinin güvenli limanı’ karavancruises.com’da cruise gemileri ve rotalarla ilgili güncel bilgilere tek tıkla ulaşıp; rezervasyon yapmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...