Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi'nde mezuniyet sevinci yaşandı

Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi'nde mezuniyet sevinci yaşandı. 66 öğrenci okul bahçesinde düzenlenen törenle yuvadan uğurlandı.

Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi'nde mezuniyet sevinci yaşandı
11 Haziran 2023 - 21:57

Kırçiçekleri mezun oldu

Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi'nde mezuniyet sevinci yaşandı.  66 öğrenci okul bahçesinde düzenlenen törenle yuvadan uğurlandı. Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı tören, müzik dinletisiyle başladı. Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Kırçiçeği Anadolu Lisesi'ni ilçeye kazandıran hayırsever iş insanları Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman İpbaş’ın katıldığı törende 66 öğrenci, sınıf öğretmenlerinden diplomalarını aldı. Törende öğrencilere seslenen Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad Bağış, “Sizler yarınlara olan umudumuz, inancımız, hayallerimizsiniz. Şefkatle büyüttüğümüz, dünümüz, bugünümüz ve geleceğimizsiniz. Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi’nde açan kırçiçeklerisiniz” dedi. 
 

“BAŞARI SİZİNLE OLSUN”

Mezuniyet töreni için en az öğrenciler kadar heyecanlı ve gururlu olduklarını belirten Bağış “Yeni yollarda zorluklar olabilir ama başlangıçlar daima güzeldir. Bunu asla unutmayın, yılmayın. Her zaman niyet, istek ve arzunuz daim, umudunuz ve kendinize güveniniz yüksek olsun. Unutmayın siz, sizden sonraki nesillere de yol haritası olacaksınız. Bu duygularla sizi yeni başlangıçlara uğurlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başarı hep sizinle olsun. Bize bu gururu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Bağış, Kırçiçeği ailesi olarak eğitim, kültür ve sanat alanında sosyal sorumluluk projelerine her daim devam edeceklerini söyledi. 
 
Meryem Dilşad Bağış, daha sonra okulu üçüncülükle bitiren Muhammet Kabasakal’a mezuniyet hediyesini sundu. Okul ikincisi Burçin Okmak’a hediyesini Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman İpbaş verirken, okul birincisi Hüseyin Gökberk Akar ise mezuniyet hediyesini Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş’ın elinden aldı. Gökberk, her zaman yanında olan ailesi, öğretmenleri ve arkadaşlarına bu mutlu gününde de yanında oldukları için teşekkür etti. Tören, öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı