İzmirliler Kurtuluş Günü'nde İzmir Fuarı'na akın etti

İzmir’in Avrupa Gençlik Başkenti finalistliğine özel olarak “Gençlik” temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, spordan sanata her yaşa hitap eden etkinlikleriyle yüz binleri ağırladı.

İzmirliler Kurtuluş Günü'nde İzmir Fuarı'na akın etti
09 Eylül 2023 - 13:00

İzmir’in Kurtuluşu’nun 101’inci yıldönümü coşkusu 92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda da doyasıya yaşandı. On binlerce ziyaretçi, fuara girmek için kapılarda kuyruk oluşturdu. 

İzmir’in Avrupa Gençlik Başkenti finalistliğine özel olarak “Gençlik” temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, spordan sanata her yaşa hitap eden etkinlikleriyle yüz binleri ağırladı. Fuarın son gününde Çim Konserleri Sahnesi’nde Haluk Levent sahnede olacak. Konser saat 21.00’de başlayacak.


Tiyatrodan müziğe 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları da 92. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’in 101'inci kurtuluş yıldönümünü 9 Eylül’de “Benim Naçiz Vücudum” adlı oyunu İzmirliler ile buluşturdu. Atatürk’e yapılmaya çalışılan suikast süreci etrafında Genç Cumhuriyet’e karşı girişilen planları konu alan, Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten’in yazıp yönettiği, müziklerini Cem İdiz’in yaptığı “Benim Naçiz Vücudum” oyunu, seyircilerden büyük ilgi gördü. Mogambo Geceleri’nde ise Hüsnü Arkan sahne aldı. Hüsnü Arkan, “Kırık Hava”, “Gönül Yarası”, “1980”, “Düşler Sokağı” gibi unutulmaz şarkılarıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"