İzmirli Gazeteciler meslektaşlarının yaralarını sarmak için harekete geçti

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Basınının Sivil Toplum Kuruluşları, depremden etkilenen gazetecilere ve yakınlarına destek olmak amacıyla bağış kampanyası düzenledi.

 İzmirli Gazeteciler meslektaşlarının yaralarını sarmak için harekete geçti
10 Şubat 2023 - 22:18

6 Şubat’ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen, 10 ilimizde etkili olan deprem, ülkemizi yasa boğarken, İzmirli Gazeteciler meslektaşlarının yaralarını sarmak için harekete geçti. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, tüm basın emekçilerini bağış kampanyasına destek olmaya çağırdı.  

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Basınının Sivil Toplum Kuruluşları, depremden etkilenen gazetecilere ve yakınlarına destek olmak amacıyla bağış kampanyası düzenledi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şubesi, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği, Ege Magazin Gazetecileri Derneği, Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği ve İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği, “TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL” isimli kampanyada güçlerini birleştirdi. 

Ülkemizin karşı karşıya kaldığı en büyük afetlerden biri için her desteğin çok anlamlı olduğunu dile getiren Gappi şunları söyledi: “İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Basınının Sivil Toplum Kuruluşları olarak depremzede meslektaşlarımıza destek olmak amacıyla “TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL” isimli bir bağış kampanyası düzenledik. T.C. İzmir Valiliği’nin bilgisi ve oluruyla, gerçekleşen bu kampanyaya tüm üyelerimizin ve basın emekçilerinin desteğini bekliyoruz. Bir gecede bir deprem ile evlerinden, sevdiklerinden ve normal yaşamlarından mahrum kalan depremzedelerin maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacı var. Böyle bir durumda her katkı çok anlamlı. Birlikten güç doğacak.” 

Gappi sözlerini şöyle sürdürdü: “Kampanyamıza yapılacak ayni bağışlar İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde toplanarak, Zafer Mah. 840 Sok. İzmir Fuar Alanı No 2 A Holü Gaziemir /İzmir adresinde teslim edilecek. Kampanyamıza nakdi bağışta bulunmak isteyen meslektaşlarımızın üyesi olduğu kurum ile iletişime geçmesini önemle rica ederiz. Kampanya paydaşımız olan diğer meslek örgütleri de kendi sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinde hesap bilgilerini paylaşıyor. Cemiyetimizin üyeleri, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Akbank Liman Şubesi TR 380004600408888000058596 No’lu hesaba ‘BAĞIŞ’ açıklamasıyla gönderilerini yapabilirler. Bu bağışlar, bugünlerde ülkemizi yasa boğan hadisede hayatını kaybeden Gazeteci meslektaşlarımızın aileleriyle paylaşılacaktır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu