İzmir Serbest Bölgesi, Sürekli Eğitim Merkezi'ni hayata geçirdi

İZMİR SERBEST BÖLGESİ (İZBAŞ) GENEL MÜDÜRÜ GÜRSEL BAHÇIVANCILAR: “HEDEFİMİZ İZBAŞ KATILIMCISI ŞİRKETLERE EN İYİ HİZMETİ VERMEKLE SINIRLI DEĞİL. ŞİRKETLERİN KURUMSAL YAPILARINA VE KURUMSAL GELİŞİMLERİNE DESTEK OLMAYI DA İŞ SÜREÇLERİMİZİN AYRILMAZ BİR PARÇASI SAYIYORUZ.”

İzmir Serbest Bölgesi, Sürekli Eğitim Merkezi'ni hayata geçirdi
08 Ekim 2023 - 21:09

İZBAŞ’TAN SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ), bünyesinde görev yapan personelin yanı sıra katılımcı şirketlerin her seviyedeki yönetici ve çalışanlarına hizmet verecek İZBAŞ Sürekli Eğitim Merkezi’ni (İZSEM) hayata geçirdi. İZBAŞ Mali Danışmanı Prof. Dr. Keramettin Tezcan’ın katkı ve destekleri ile oluşturulan merkezde, farklı alanlarda kurumsal gelişim çalışmaları, paneller, söyleşiler, sempozyumlar düzenlenecek.


GÜÇLÜ ORGANİZASYON KRİTİK ÖNEMDE

Sürekli Eğitim Merkezi hakkında bilgi veren İZBAŞ Genel Müdürü Gürsel Bahçıvancılar, en önemli sermayelerinin aidiyeti yüksek ve donanımlı çalışanlar olduğunu belirterek, “Bölgemizde faaliyet gösteren şirketlerde görev yapan 5 bini aşkın çalışanımızın, geleceğine güvenle bakan, dünya ile bütünleşmiş, kendisini sürekli sorgulayan, yaptıkları ile övünen, yapamadıklarıyla üzülen capcanlı bir organizma olarak sürdürülebilir başarı elde etmesi hepimizin ortak temennisidir.” dedi.

İZBAŞ bünyesinde üretimlerini sürdüren şirketlerdeki her seviyedeki çalışanların daha yüksek donanıma ve bilgiye sahip olması için yapılacak çalışmaları İZSEM bünyesinde koordine edeceklerine dikkat çeken Bahçıvancılar, güçlü kadro organizasyonlarının şirketleri geleceğe taşımada en kritik faktör olduğunun altını çizdi.


İZSEM BÜNYESİNDE NELER YAPILACAK?

Gürsel Bahçıvancılar, İZBAŞ olarak hedeflerinin katılımcı şirketlere en iyi hizmeti vermekle sınırlı olmadığını; şirketlerin kurumsal yapılarına ve kurumsal gelişimlerine destek olmayı da iş süreçlerinin ayrılmaz bir parçası saydıklarını sözlerine ekledi. İZSEM bünyesinde takvimlendirilecek çalışmalar, öncelikli olarak katılımcı şirketlerden alınan talepler doğrultusunda şekillendirilecek. İZBAŞ bünyesinde yer alan Konferans Salonu’nda tüm şirketlerin çalışanlarına açık düzenlenecek etkinliklerin kapsamında; teknik eğitimler, detay mühendislik eğitimleri, sosyal etkinlikler yer alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı