İzmir Kemalpaşa'da Bahçeli Villalarda İndirim Fırsatı

Ard arda meydana gelen ve korkutan depremler ve koronavirüs pandemisiyle birlikte Mart 2020’den bu yana bahçeli konutlara olan talep artarken, İzmir ve İstanbullular, uygun koşullarda bahçeli villa fırsatlarını kolluyor.

İzmir Kemalpaşa'da Bahçeli Villalarda İndirim Fırsatı
17 Şubat 2021 - 14:37
Ard arda meydana gelen ve korkutan depremler ve koronavirüs pandemisiyle  birlikte Mart 2020’den bu yana bahçeli konutlara olan talep artarken, İzmir ve İstanbullular, uygun koşullarda bahçeli villa fırsatlarını kolluyor.  

30 Ekim’de 6,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremin ardından aralıklarla sallanmaya devam eden İzmir’de pandeminin getirdiği zorluklardan kaçış yolu arayan kent sakinleri, uygun koşullarda bahçeli villa almanın yollarını arıyor. Öte yandan ‘büyük İstanbul depremine hazır olmaya çalışırken Covid 19 salgınıyla birlikte yaşamlarını değiştirmek isteyen İstanbulluların da ilk tercihi İzmir’deki bahçeli villa projeleri.

İzmir Kemalpaşa’da Bahçeli Villalarda İndirim Fırsatı
İzmir’de birçok başarılı projeye imza atan Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, ard arda yaşanan depremler ve pandemi şartlarından bunalan kent insanına uygun fırsatlar sunduklarını belirterek, ev alma konusunda karar alma süreçlerinin de  hızlandığına dikkat çekti. Avcı, “İzmir’de yaşadığımız 30 Ekim depremi ve pandemi öncesinde bahçeli konut alım süreçleri ortalama 2-3 hafta sürerken, Mart 2020’den bu yana müşterilerimizin daha hızlı karar aldığını gözlemledik. Satış ofisimize gelen misafirlerimiz, öncelikle evlerimizin bahçe detaylarını, açık alanlarda sunduğumuz imkanları soruyor. Bununla birlikte bahçeli bir eve uygun koşullarda sahip olmak istiyorlar. Biz de bu talep karşısında, Ağustos 2020’de İzmir Kemalpaşa’da başladığımız ve yapımına hızla devam ettiğimiz Loft Albero Country Club projemize büyük ilgi gösteren müşterilerimize 22 Şubat’a kadar geçerli olmak üzere %15’lik bir indirim fırsatı sunuyoruz. Sedimega İnşaat olarak, Loft Albero Country Club’ta insanlara şehire yakın ve doğayla iç içe bir yaşam sunuyoruz. %15’lik lansman indirimi fırsatımızla, deprem korkusu ve salgının getirdiği kaygılar nedeniyle bahçeli bir evde yeni bir yaşam isteyen kent insanının hayallerini gerçekleştirmelerinde payımız olsun istiyoruz” dedi.

Bahçeli Villa Özgürlüğü ‘Loft Albero Country Club’
İstanbul’da bahçeli ev fiyatları son 1 yılda yaklaşık yüzde 30 artarken, İzmir’de ‘şehire yakın doğal yaşam’ konseptini indirim fırsatlarıyla sunmaları karşısında talebin daha da arttığını belirten Kerem Güney Avcı, ‘Loft Albero Country Club’a İstanbul’dan da yoğun bir talep var. Biz bu projeyle insanlara sadece bahçeli bir ev değil; 110 dönümlük bir alan içinde sakin, aynı zamanda evlerine birkaç adım ötede özgürce birçok sosyal aktivite içinde yer alabilecekleri bir yaşam alanı sunuyoruz. Çünkü Mart 2020’den bu yana uzun süre evde kalan insanlar, hem bahçeli bir evde doğaya yakın yaşamayı hem de sosyalleşebilmeyi özledi. Projemiz içinde yer alan Loft Albero Atlı Spor Kulübü’müz, ekolojik tarım alanımız, göletimiz, seramız, sanat atölyemiz, kafe ve restoranlarımız, kreşimiz, açık ve kapalı spor alanlarımız, koşu parkurumuz, çocuk parkımız, açık havuzumuz ve kapalı sıcak su havuzumuz gibi birçok imkanla insanlara sadece bir bahçe değil, evlerine birkaç adım ötede sosyalleşebilecekleri birçok alternatif alan sunuyoruz. Loft Albero Country Club’ta akıllı ev sistemiyle dizayn edilmiş konutunuzda her güne, ekolojik tarım alanımızda yetişen ve kapınıza bırakılan sağlıklı ürünlerle başlayabilir, hem sakin hem de aktif bir yaşam sürebilirsiniz” dedi. 

Brotar Haber


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"