İzmir'de ittifak canımızı sıkıyor!

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar: "İzmir'de ittifak canımızı sıkıyor!"

İzmir'de ittifak canımızı sıkıyor!
07 Ekim 2019 - 22:15

Gerçek İzmir'in haberine göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Yerel Hizmetler Şube Müdürlüklerinde değişimin düğmesine basıldı. Bazı müdürlere 'çalışılmak istenmediği' bildirilmeye başlandı. Foça'da Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne CHP İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'ın, Ödemiş'te ise eski ilçe başkanı Hikmet Güriş'in görevlendirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Her iki ismin de belediyede göreve başlaması için giriş işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Gerçek İzmir'in "CHP'li ilçe başkanı ve eski başkan Büyükşehir'e müdür oluyor!" başlığıyla gündeme getirdiği görevlendirmelerle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, konuyla ilgili yaşanan gelişmeler Millet İttifakı'nın İzmir kanadında çatlağa dönüşüyor. 

Bahse konu gelişmelere ilk tepki İYİ Parti saflarından geldi. Görevlendirmelerin Foça ve Ödemiş'le sınırlı olmadığını öne süren  İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, CHP'li Baran Gezmiş Yıldırım ile Hikmet Güriş'in  Yerel Hizmetler Şube Müdürlüklerinde görevlendirilecekleri yönündeki gelişmelere,"İzmir'de ittifak canımızı sıkıyor..." ifadesiyle tepki gösterdi. 

İYİ Partili Yavuz Adar, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Ödemiş ve Foça’da yerel yönetim hizmet birimlerine atamalar oluyormuş. Diğer ilçelerde olduğunu da biliyoruz. Bu iki ilçenin belediye başkanlığını Millet İttifakı’nın bileşeni CHP aldı. Şimdi merak ediyor ve soruyorum, bu atamalarda İYİ Parti’nin fikir ve düşünceleri alınmış mıdır? Yerel yönetimlerde İYİ Parti’den neden kimse yok? Her iki ilçede ismi geçen şahısların CHP’li olduğu söyleniyor. Merak ediyoruz. Şunu da söyleyeyim, İzmir’de ittifak canımızı sıkıyor.” ifadelerini kullandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...