İtalyan mutfağının birbirinden özel lezzetleri La Mia Luce'de

Havaların soğumasıyla birlikte İtalyan mutfağının birbirinden özel lezzetlerini sunan La Mia Luce, geleneksel yöntemlerle hazırlanan en özel sıcak lezzetlerini sunmak için misafirlerini Şehrin İtalyan'ına davet ediyor.

İtalyan mutfağının birbirinden özel lezzetleri La Mia Luce'de
13 Ocak 2024 - 21:52

ŞEHRİN İTALYANINDA SICAK BİR YOLCULUĞA HAZIR MISINIZ?

Havaların soğumasıyla birlikte İtalyan mutfağının birbirinden özel lezzetlerini sunan La Mia Luce, geleneksel yöntemlerle hazırlanan en özel sıcak lezzetlerini sunmak için misafirlerini Şehrin İtalyan'ına davet ediyor.

Anadolu yakasında şehrin en seçkin İtalyan restoranlarından biri olan La Mia Luce, geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsü, zengin şarap seçenekleri ve tatlıları ile her damak zevkine hitap ediyor. İtalyan mimarisinin tasarım felsefesini ve güçlü öğelerini yansıtan La Mia Luce, şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenlere özel bir İtalyan mutfağı deneyimi sunuyor.
 
Ahtapotun Dansı: Moscardini İn Guazzetto
Bu sezonun yıldızlarından biri, Moscardini In Guazzetto. Konyak ile pişirilmiş baby ahtapot, zeytin ve domates sosuyla buluşuyor. Ahtapotun mükemmel pişirilmiş yumuşaklığı ve bu özel sosunun tadıyla damaklarınızı İtalya'nın güney sahillerine taşıyor. 
 
Vitello Tonato: Dana Nuar ve Ton Balığı Sosu Uyumu
İnce dilimlenmiş dana nuar ile enfes ton balığı sosunun buluştuğu bu muhteşem yemek, damakları şenlendiren bir başyapıta dönüşüyor. Vitello Tonato, lezzetin ve zenginliğin mükemmel bir uyumunu sunuyor ve sizi gastronomik bir maceraya davet ediyor.
 
İtalya'nın Özgün Tatları: Tagliolini al Tartufo
La Mia Luce, sizi sıcak ve lezzet dolu bir İtalyan yolculuğuna çıkarıyor. İtalyan mutfağının özgün lezzetlerini yansıtan el yapımı tagliolini ile hazırlanan Tagliolini la Tartufo, trüf ve parmesanın mükemmel bir uyumu ile buluşuyor. Böylelikle her ısırıkta zengin ve doyurucu bir İtalyan mutfağının keyfini çıkarmanızı sağlıyor.
 
Risotto Şöleni: Ossobucco allo Milanese
Ossobucco allo Milanese, safranlı risotto ile bir araya getiren La Mia Luce, damaklarınıza unutulmaz bir İtalyan mutfağı deneyimi sunarak kendinizi tam anlamıyla İtalya'nın sokaklarından birindeymiş gibi hissettiriyor. 
 
Tatlı Bir Son Nokta: Bonet
Akşam yemeğinizin kapanışına eşlik edecek bir lezzeti sunan La Mia Luce, glutensiz bir tatlı olan Bonet ile akşamınızı tatlı bir nokta ile sonlandırıyor. Piemonte usulü Bonet, karamelli dokusu ve enfes kahve aroması ile dikkat çekerek, her ısırıkta sizi tatlı bir rüyanın içine götürüyor.
 
Şıklık, Lezzet ve İtalyan Misafirperverliği Bir Arada
İstanbul'un merkezinde konumlanan La Mia Luce, hem özel davetlerinizde hem de günlük anlarınızda mükemmel bir seçenek sunuyor. Geleneksel tariflerin modern yorumu, özel spesiyaller ve şık atmosferiyle gastronomi tutkunlarını Şehrin İtalyan’ına davet ediyor.

İstanbul’da İtalyan deneyimi yaşamak için, (0216) 464 17 77 telefon numarası arayarak veya www.lamialuce.com web sitesini ziyaret ederek rezervasyon yaptırabilirsiniz.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu