İsteGelsin üst üste ikinci kez "Diamond" ödülünün sahibi oldu

İsteGelsin, "Market Alışveriş Uygulamaları" kategorisinde birçok rakibini geride bırakarak, üst üste iki yıl en büyük ödül olan “Diamond” ödülü almaya hak kazanarak birinci oldu ve başarısını taçlandırdı.

İsteGelsin üst üste ikinci kez "Diamond" ödülünün sahibi oldu
27 Mart 2023 - 10:40

İsteGelsin, A.C.E. Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Ödülleri’nde Diamond Ödül ile Bu Sene de Birinci!

Türkiye’nin yeni nesil market deneyimi sunan online süpermarketi İsteGelsin, Şikayetvar tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen A.C.E. Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde "Market Alışveriş Uygulamaları" kategorisinde "Diamond" ödülün üst üste ikinci kez sahibi oldu.

Türkiye’nin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen A.C.E. Awards (Achievement in Customer Excellence) Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nde İsteGelsin, "Market Alışveriş Uygulamaları" kategorisinde birçok rakibini geride bırakarak, üst üste iki yıl en büyük ödül olan “Diamond” ödülü almaya hak kazanarak birinci oldu ve başarısını taçlandırdı.


“Yeni nesil market deneyimini kusursuzlaştırmak için yola çıktık”

Ödül ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İsteGelsin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Velioğlu: “İsteGelsin olarak bu anlamlı ödülü iki yıl üst üste kazanmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu başarının arkasında, ortaya konan ilkelere bağlılık, ciddi bir operasyon süreci, müşterilerimizin talep ve beklentilerini iyi analiz etmek, adanmış takım çalışması, çözüm odaklı hizmet anlayışı ve müşterilerimize verdiğimiz değer yatıyor. Yola çıktığımız günden bu yana mükemmel müşteri memnuniyeti her zaman birinci önceliğimiz oldu ve bunu şu üç prensibimize sıkı sıkı sarılarak sağladık. Her gün her üründe indirim sunuyoruz. Siparişleri tam zamanında ve eksiksiz teslim ediyoruz. Geçtiğimiz sene siparişlerin %98’ini eksiksiz, %95’ini tam zamanında müşterilerimizin kapılarına teslim ettik. Son olarak, ürünlerin en taze ve sağlıklı şekilde teslim edilebilmesi için kusursuz bir soğuk zincir yönetimi geliştirdik. Bu üç uzmanlığa odaklanarak, müşteri memnuniyetimizi daha üst seviyelere taşımayı ve yeni nesil market deneyimini kusursuzlaştırmayı amaçlıyoruz. İki yıldır üst üste aldığımız bu ödül, çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı gösteriyor ve sonrasında da bu başarıyı sürdürebilmemiz için bizi motive ediyor. Tüm kullanıcılarımıza İsteGelsin’i tercih ettikleri için teşekkür ederiz.” dedi.

Şikayetvar'da yıllık 1,5 milyonu aşkın anket verisinin baz alındığı Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonucuna göre 60 farklı sektörden 113 marka ödüle layık görüldü. Şikayet oranı, cevaplama hızı, çözüm hızı, memnuniyet düzeyi, teşekkür oranı ve markayı tercih etme oranı kriterleri üzerinden yapılan değerlendirmede İsteGelsin, “Market Alışveriş Uygulamaları” kategorisinde en büyük ödül olan “Diamond” ödülünün ikinci kez sahibi oldu.

İsteGelsin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent VelioğluİsteGelsin Hakkında: Yıldız Ventures çatısı altında yeni nesil market deneyimi sunan online süpermarket İsteGelsin, yüzlerce marka ve binlerce çeşit üründe 365 gün sunduğu indirimleri kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kusursuz bir yeni nesil market alışverişi deneyimi yaşatmayı hedefleyen İsteGelsin, ürünleri soğutuculu araçları ile soğuk zinciri kırmadan taze ve güvenli bir şekilde, tam zamanında ve eksiksiz olarak müşterilerinin kapılarına ulaştırıyor. İsteGelsin uygulaması App Store, Google Play ve Huawei App Gallery uygulamalarından indirilebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"