Güral Porselen, Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı'nda yerini aldı

15 – 18 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, sektöründe dünyanın en büyük uluslararası organizasyonu olarak ev ve mutfak gereçleri endüstrisini tek bir çatı altında toplayan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda Güral Porselen en yeni koleksiyonlarıyla ziyaretçilerini ağırladı.

Güral Porselen, Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı'nda yerini aldı
16 Eylül 2022 - 22:20

Güral Porselen Zuchex Fuarı’nda yine tüm dikkatleri üzerine çekti

15 – 18 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, sektöründe dünyanın en büyük uluslararası organizasyonu olarak ev ve mutfak gereçleri endüstrisini tek bir çatı altında toplayan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda Güral Porselen en yeni koleksiyonlarıyla ziyaretçilerini ağırladı.

En yeni, en heyecan verici ürünlerin ve yeniliklerin sergilendiği, heyecan verici markalar ve lider tasarımcıları tek bir çatı altında toplayan sektörünün en prestijli fuarlarından biri olan Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı 15 – 18 Eylül tarihlerinde gerçekleşti. İhracattaki başarısı, köklü kurum kültürü, modern üretim teknikleri ve kusursuz porselen anlayışı ile adından söz ettiren Güral Porselen, ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin geleceğinin sergilendiği Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda en yeni ve heyecan verici koleksiyonlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Güral Porselen, uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda tasarlanan, bone porselen üzerine dijital baskı tekniği kullanılarak sıra dışı doku ve gerçek renk tonlarını modern dekorlarla birleştiren yeni DigiBone koleksiyonlarını ziyaretçileri ile paylaştı. Ömürlük desen garantisiyle sektöründe fark yaratan DigiBone serisi, Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda yine ziyaretçilerin gözdesi oldu.

Geçen sene Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’nda yoğun ilgi çeken, 400’ün üzerinde Güral Porselen tabağı kullanılarak hazırlanan tavus kuşu tasarımı bu yıl da fuara damgasını vurdu. Günümüz çağdaş sanatında oldukça sık tercih edilen enstalasyon sanatının estetik ile buluştuğu Güral Porselen tavus kuşu tasarımı yine ziyaretçilerden tam not aldı. 


‘Yeni satış kanalları açması ve ticaret fırsatları yakalamamız açısından fuarlara katılım sağlamalıyız’

Sektöre yönelik fuarlara katılımın öneminden bahseden Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, “Küresel ev ve mutfak eşyası sektörünün öncü fuarı Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, yurt dışından birçok satın almacıya ev sahipliği yapması açısından ihracat hacmimiz için çok büyük önem taşıyor. Fuarlar firmalara, faaliyet gösterdikleri alandaki son yenilikleri görme, ticari bağlantılar kurma, ürün veya hizmetini en iyi şekilde tanıtma olanağı sunması açısından oldukça önemli faaliyetler. Dünyanın dört bir yanından yüksek satın alma yetkisine sahip binlerce satın almacıyı İstanbul'da ağırlayan fuarda yenilikçi ürünlerimiz ve inovatif tasarımlarımızla yer almaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Yeni satış kanalları açması ve ticaret fırsatları yakalamamız açısından fuarlara katılım sağlamalıyız. Alanında sektörünün en büyük küresel buluşması olan Zuchex Fuarı, ülke ekonomisine katkısından dolayı en önemli sektörlerden biri olarak öne çıkan ev ve mutfak eşyaları sektöründe büyüme trendini sürdürmemiz çok büyük rol oynuyor” dedi.


‘Katma değerli ürünlerimiz ile başarılarımızın devamlılığını sağlıyoruz’

Katma değerli ürünleri ile ihracatta liderlik bayrağını bırakmayan Güral Porselen, sektör profesyonellerine yönelik uluslararası çok önemli fuarlarda boy göstermeye devam ediyor. Güral, “İhracat ağı katma değeri yüksek ürün gamımızın miktarını artırmak öncelikli hedefimiz. Günümüzde, küreselleşen dünyanın dışında kalmamak, sürekli büyüyen pazar ve dünya ticaretinden pay alabilmek için ihracatta başarı şarttır. İhracat ile ülke ekonomisi dışa açılırken firmalar olarak bizler zorlu rekabet koşullarında var olabiliyoruz. Katma değerli ürünlerimiz ile başarılarımızın devamlılığını sağlıyoruz. Fuarları da yeni ticari bağlantılar kurma açısından oldukça önemsiyoruz. Günümüzde farklı sektörlerde faaliyet gösteren pek çok firmanın karşı karşıya olduğu en önemli sorunlardan bir tanesi üreticileri ile tüketiciler arasındaki fiziksel mesafenin son derece artmış olması. Fuarlar bu mesafeyi azaltmak açısından büyük bir yer tutuyor” açıklamalarında bulundu.

### 
Güral Porselen hakkında: Üretim kapasitesi, üstün teknolojisi ve ürün çeşitliliği ile sektörün öncü firmalarından biri olan Güral Porselen, faaliyet gösterdiği porselen sektöründe modern üretim teknolojileri kullanarak, çevreye duyarlı, sağlıklı ve kullanışlı ürünleri ile globalleşen dünyada ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Üretim tesislerindeki fırınlarının birçoğunda ısı geri dönüşümüyle enerji tasarrufu sağlayan Güral Porselen, sürdürülebilir dünya faaliyetlerine önem veren çevre hassasiyeti yüksek bir firma olarak sektörünün liderleri arasında yerini almıştır. Güral Porselen, 2019 ve 2020 yıllarında İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde ‘Porselen ve Seramik Sofra Mutfak ve Seramik Süs Eşyası’ kategorisinde kusursuz tasarımlarıyla 1.’lik ödülüne layık görülmüştür.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...