Günal Biçer: "Hain arayanlar aynaya baksın!"

CHP Foça eski İlçe Başkanı Günal Biçer, partisinin Foça Belediye Başkan adayı olan Fatih Gürbüz'e güveninin ve desteğinin tam olduğunu açıkladı.

Günal Biçer: "Hain arayanlar aynaya baksın!"
23 Şubat 2019 - 16:10

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz ile aday adaylığı sürecinde yarışan CHP Foça eski İlçe Başkanı Günal Biçer, aday gösterilmediği gerekçesiyle başka bir partinin adayına destek olacağı söylentilerine çok sert cevap verdi.

Partisinin Yeni Foça'daki seçim bürosu açılışına katılan Günal Biçer, burada katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen CHP'li Günal Biçer, "CHP Foça İlçe Örgütünde hain arayışı içinde olanlar aynaya baksınlar; aynada gördükleri görüntü haini gösterir" dedi.

Kendisinin CHP Foça İlçe Başkanı olduğu dönemde Fatih Gürbüz'ün de İlçe Başkan Yardımcısı olduğunu ve birlikte siyaset yaptıklarını hatırlatan CHP'li Biçer, "Kardeşim..." diye hitap ettiği Fatih Gürbüz için övgü dolu sözler sarf etti.

Kendisinin ismi üzerinden yapılan spekülasyonların rahatsızlık verici olduğunu söyleyen CHP'li Biçer, "Cumhuriyet Halk Partisi, bizim yuvamız. Bizim gidecek başka bir yerimiz yok" diyerek başka bir partinin adayına destek olacağı söylentilerine de son noktayı koymuş oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İzmir'e ve İzmirlilire yönelik söylemlerini eleştiren Günal Biçer, İzmirlilerin Büyükşehir'de Tunç Soyer'i, Foça'da da Fatih Gürbüz'ü aslanlar gibi belediye başkanlığına taşıyacağını vurguladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...