Grand Pera Performans Sokağı'nda Konserler Başlıyor

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Grand Pera, Performans Sokağı ile şimdi de müziğin yeni adresi oluyor. Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi olan Performans Sokağı’nda Eylül ayında Melek Mosso, Emircan İğrek, Kurtalan Ekspress, Can Gox; 5 Ekim’ de ise Sertap Erener Solistliğinde Oceans of Noise grubu ve 6 Ekim’de Mirkelam, sahne alıyor.

Grand Pera Performans Sokağı'nda Konserler Başlıyor
20 Ağustos 2018 - 18:00

İstanbulluların yeni buluşma noktası Grand Pera, tüm müzikseverleri Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi olan Performans Sokağı’na davet ediyor. Beyoğlu’nun büyülü atmosferini müziğin birleştirici gücünde buluşturan Grand Pera Performans Sokağı, Eylül ayından itibaren cumartesi akşamları Türkiye’nin en iyi müzisyenlerini sahnesinde ağırlıyor. Grand Pera Performans Sokağı’da 1 Eylül cumartesi akşamı gerçekleşecek ilk konserde, sahnede “Umrumda Değil”, “Vursalar Ölemem” ve “Arzular Arsız” gibi coverlarla dikkat çeken genç şarkıcı Melek Mosso olacak.

Grand Pera Performans Sokağı’nda düzenlenen tüm konserlerin biletlerine Grand Pera gişelerden ve Biletix’ten ulaşabilirsiniz. 

1 Eylül Cumartesi Melek Mosso

15 Eylül Cumartesi Emircan İğrek - Kurtalan Ekspress

22 Eylül Cumartesi Can Gox

5 Ekim Cuma Sertap Erener Solistliğinde Oceans of Noise

6 Ekim Cumartesi Mirkelam

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Emniyet kemeri arka koltukta ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?
Muhtarlık kurumuna gerek var mı?