Gloria Özaltın Championship 2024 turnuvası sona erdi

Gloria Hotels & Resorts bünyesinde bulunan Türkiye’nin tek 45 delikli golf tesisi ünvanına ve Trackman Range uygulamasına sahip Gloria Golf Club, yedinci kez Gloria Özaltın Championship’e ev sahipliği yaptı.

Gloria Özaltın Championship 2024 turnuvası sona erdi
15 Nisan 2024 - 13:35
Gloria Özaltın Championship Türkiye’den ve Dünya’dan 150 Sporcunun Katılımıyla Gerçekleşti!

Gloria Hotels & Resorts Belek’in ev sahipliğinde yedincisi düzenlenen Gloria Özaltın Championship 2024 turnuvası, Türkiye’den ve dünyadan 150 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. 31 Mart – 7 Nisan tarihleri arasında düzenlenen turnuvada mücadele veren sporcular, bireysel turnuvalar, golf sohbetleri ve sürpriz etkinlikler eşliğinde keyifli anlar yaşadı.
 
Gloria Hotels & Resorts bünyesinde bulunan Türkiye’nin tek 45 delikli golf tesisi ünvanına ve Trackman Range uygulamasına sahip Gloria Golf Club, yedinci kez Gloria Özaltın Championship’e ev sahipliği yaptı. Bu yıl 31 Mart - 7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada; Almanya, İngiltere, Çek, İtalya, İsveç, Belçika, Avusturya, İsviçre, Rusya, Ukrayna ve Türkiye olmak üzere birçok ülkeden toplam 150 sporcu şampiyonluk için yarıştı.

Ödül töreninde söz alan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi İrem Özaltın; “Gloria Özaltın Şampiyonası'nın yedinci yılında bir kez daha sizlerle bir araya gelmenin, bu heyecanı ve gururu paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gloria Özaltın Championship'in önemi, her yıl büyüyüp geliştikçe daha da hissedilir hale geliyor. Kurucu başkanımız rahmetli dedem Nuri Özaltın'ın öncülüğünde kurulan Gloria Hotels & Resorts, 27 yılı aşkın süredir uluslararası otelcilikte Türkiye'nin lider markası olarak kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunmaya devam ediyor.” dedi.

Turizm yatırımlarının yanı sıra spora ve sporcuya verdiği desteğiyle bilinen Özaltın ailesi, Gloria Özaltın Championship’de Öznur Özdemir Özaltın anısına “Memorial Trophy” turnuvası, “Nurettin Özaltın Memorial Trophy” “Sebahat Özaltın” kadınlar ve “Nuri Özaltın Memorial Trophy” erkekler olmak üzere dört farklı turnuva ile golf severlere ev sahipliği yaptı. Danimarka’nın en ünlü, en başarılı golf sporcusu, 15 kez European Tour kazananı aynı zamanda Ryder Cup kaptanlığı yapmış Thomas Bjorn turnuvanın son gününde katılımcılar ile ‘’Beat The Celebrity Tour Professional Nearest The Pin’’ etkinliği gerçekleştirdi. Golf severler, özel gala yemeği ve ödül töreniyle sona eren turnuva boyunca Gloria Hotels & Resorts Belek’in huzurlu ve sakin ortamında doğayla iç içe keyifli bir hafta geçirdi.

Gloria Özaltın Championship Ödül Alanlar;

Thomas Bjorn Members Trophy
Mick Bennett - 1st Place              
                                                               
Thomas Bjorn Pairs Trophy
Cat 3 - 1st Place - Romy Faısst & Petra Weiss Rumpold    
Cat 2 - 1st Place - Valeri Khrapkov & Olga Sergeeva 
Cat 1 - 1st Place - Laetıtıa Vandeplas & Karine Tanan 

Thomas Bjorn Challenge 
Cat 1 - 1st Place - Laetitia Vandeplas-Karine Tanan 
Cat 2 - 1st Place - Valeri Khrapkov-Olga Sergeeva
Cat 3 - 1st Place - Romy Faısst-Petra Weiss-Rumpold
Beat The Pro- Rosemarie Bohner            

Nuri Özaltın Mens Memorial Trophy
Members - 1st Place - Andrey Stankevsky
Cat C - 1st Place - Andreas Lamm
Cat B - 1st Place - Sergey Ryzhkov           
Cat A - 1st Place - Manfred Linder           

Sebahat Özaltın Ladies Trophy
Members - 1st Place - Debbie Mcveigh
Cat C - 1st Place - Anna Sheykon
Cat B  - 1st Place - Didem Aras 
Cat A - 1st Place - Manuela Schoenweiss 

Nurettın Özaltın Memorial Trophy
Cat 1 - 1st Place - Karstengruessendorf
Cat 2 - 1st Place - Ruslan Zakalyuhnny
Cat 3 - 1st Place - Meral Hartınger
Cat 4 - 1st Place - Gernot Klammer

Öznur Özaltın Memorial Trophy
Men Cat A - 1st Place - Nicola Cassini
Men Cat B - 1st Place - Karsten Gruessendorf
Men Cat C - 1st Place - Oğuzhan Hacısüleymanoğlu
Ladies Cat A - 1st Place - Laetitia Vandeplas
Ladies Cat B - 1st Place - Laura Scarpa
Ladies Cat C - 1st Place - Petra Weiss Gumpold

Overall Champions
Öznur Özdemir Özaltın Memorial Trophy - Irina Nesterova
Nurettin Özaltın Memorial Trophy - Laetitia Vandeplas
Nuri Özaltın Mens Memorial Trophy - Paul Kester                          
Sebahat Özaltın Ladies Trophy - Beyhan Benardette     
 
Gloria Hotels & Resorts Hakkında: Toplamda 1275 oda, süit ve ultra lüks villa konseptiyle, 30 farklı oda kategorisine sahip olan Gloria Hotels & Resorts, misafirlerine kişiselleştirilmiş ve yüksek konforlu bir hizmet sunmak amacıyla hayata geçirilmiştir.  Bulunduğu konum itibariyle aynı zamanda konuklarına doğa ile baş başa seyahat etme imkânı sunan Gloria Hotels & Resorts, yılın her dönemi misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunmaktadır. Bünyesinde farklı kategorilerde prestijli ödüllere sahip olan ve kendi sınıfının en başarılı üç adet, 5 yıldızlı oteli olan Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Verde Resort markaları ile uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet veren Gloria Hotels & Resorts aynı zamanda Avrupa'nın en özel spor yatırımı olan Gloria Sports Arena ile 50’den fazla branşta spor yapılabilen modern kompleks olma özelliğiyle sektöre öncülük etmektedir. Ünlü Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanmış olan Gloria Golf Club, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyük golf sahası unvanıyla bölgedeki tek Trackman Driving Range alanı ve toplamda 45 delikli üç adet golf sahasıyla, golf sporunun ülkemizdeki en önemli temsilcileri arasında yer almaktadır.
 
 Özaltın Holding’in ilk turizm yatırımı olan Gloria Golf Resort, 1997 yılında 190.000 m² alana kurularak 176’sı süit ve 46’sı villa olmak üzere 515 oda kapasitesiyle beş yıldızlı otel segmentinde hizmet vermektedir. 68.000 m²’lik alanda 124’ü süit, 21’i villadan oluşan toplam 293 oda kapasitesiyle 2001 yılında açılan Gloria Verde Resort, 2007 yılında 205.000 m² alan içerisinde 16’sı süit, 97’si villa olmak üzere toplam 367 oda kapasitesiyle hizmete giren Gloria Serenity Resort Özaltın Holding'in turizm alanında yaptığı diğer yatırımlardır. 2015 yılında faaliyete geçen Gloria Sports Arena ise, spor için oldukça elverişli bir iklime sahip Antalya-Belek’te, doğal güzelliklerle çevrili 105.000 m² alanda, 50’den fazla spor branşına yönelik açık hava, kapalı alan ve su sporları tesisleri, son teknoloji ile donatılmış Sporcu Sağlığı ve Performans Merkezi ve 100 odalı oteli ile profesyonel sporculara, çeşitli spor disiplinlerinden takımlara ve kulüplere hizmet veren, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı spor tesisidir. Yapmış olduğu yenilikler ve vizyoner bakış açısıyla faaliyetlerine devam eden Gloria Hotels & Resorts, ayrıca uluslararası standartlarda tüm ihtiyaçlara yönelik toplantı gereksinimlerini karşılamakla birlikte ayrıca Gloria Convention Center ile de uzun yıllardır prestijli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı