Global HR Summit'den Duayenlere Ömür Boyu Başarı Ödülü

Uluslararası İnsan, Kültür ve Yönetim Zirvesi GLOBAL HR SUMMIT 2023; “Sürdürülebilir Gelecek” teması ile Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Yapı Kredi ana sponsorluğunda, 8-9 Haziran 2023 tarihlerinde Raffles İstanbul’da ve 8-9-10 Haziran’da online platformda gerçekleşti.

Global HR Summit'den Duayenlere Ömür Boyu Başarı Ödülü
12 Haziran 2023 - 22:28

Global HR Summit 2023, “Sürdürülebilir Gelecek” teması ile İstanbul Raffles Hotel’de gerçekleşti

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Yapı Kredi ana sponsorluğunda 8-9 Haziran’da İstanbul Raffles Hotel’de ve eş zamanlı 8-9-10 Haziran’da online platformda gerçekleşen Global HR Summit 2023 50’den fazla ülkeden büyük bir ilgiyle takip edildi. Organizasyona katılan sektör liderleri kurumlar “Sürdürülebilir bir gelecek için birlikte hareket” mesajı verdi.
 
Uluslararası İnsan, Kültür ve Yönetim Zirvesi GLOBAL HR SUMMIT 2023; “Sürdürülebilir Gelecek” teması ile Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Yapı Kredi ana sponsorluğunda, 8-9 Haziran 2023 tarihlerinde Raffles İstanbul’da ve 8-9-10 Haziran’da online platformda gerçekleşti.
 
Türkiye’nin lider toplantı ve etkinlik şirketi KREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen, benzersiz içerikleri ve yıldız konuşmacıları ile İnsan Kaynakları sektörünün ve iş dünyasının büyük beğenisini toplayan Global HR Summit’i, İstanbul Raffles Otel’de iki günde 1.500’ün üzerinde lider izlerken, 50’den fazla ülkeden 15.000’i aşkın lider online içerikleri anlık olarak takip etti. 
 

İnsan Kaynakları gurusu Dave Ulrich Global HR Summit 2023’te ilham verdi

Global HR Summit 2023’ün “Onur Konuşmacısı”, İnsan Kaynakları dünyasının duayen ismi, ünlü yönetim gurusu, Michigan Üniversitesi Profesörü, RBL Grup Kurucu Ortağı, kuramları ve kitapları ile “İnsan Kaynaklarının Babası” kabul edilen Dave Ulrich oldu.  Ulrich’in yanı sıra 

Uluslararası arenada başarıları ile adından sıklıkla söz ettiren 125’in üzerinde konuşmacının yer aldığı Global HR Summit 2023’te sürdürülebilir bir dünyada insanın geleceği, iklim krizi, Biyoçeşitliliğin korunması, afetlerde topluluk oluşturma, yeni iş yapış şekilleri, kapsayıcılık, toplumsal cinsiyet eşitliği, yönetimde ve liderlikte yeni trendler, yapay zeka ekseninde dijital gelişmeler, yeni teknolojilerin çalışma hayatına getirebileceği açılımlar, liderlikte yeni kavramlar, çalışan bağlılığı, kurum kültürü ve işveren markası, kurumsal iyilik ve sürdürülebilirlik gibi birçok kilit konuya yer verildi.
 
Global HR Summit 2023 Zirve katılımcıları, 8-9 Haziran’daki fiziki toplantılara ek olarak, 08-09-10 Haziran’da sunulan ve fiziksel zirvede yer almayan, ilave online içeriklere “ömür boyu” erişim hakkına da sahip oldular. Zirvedeki dijital platform içerikleri aynı anda 6 kıta ve 50’den fazla yapılan yayınlarla dünyayla da paylaşıldı ve 15.000’ü aşkın sektör lideri ve yöneticisi tarafından ilgiyle izlendi.
 

Seda Mızraklı Ferik: “Sektörün ‘Sürdürülebilirlik’ bakış açısını olumlu yönde etkiledik. Şirketlerin sürdürülebilirlik yolundaki başarı hikayelerini desteklemeye devam edeceğiz.”

Global HR Summit 2023’ü düzenlerken, süzülmüş bilgiye, tecrübeye ve farklı bakış açılarına olan ihtiyaçtan yola çıktıklarını ifade eden Zirve Başkanı ve KREA M.I.C.E.’ın kurucusu Seda Mızraklı Ferik: “İnsan Kaynakları sektörünün en büyük buluşması olan zirvede bu sene gündemimizi “Sürdürülebilir Bir Gelecek” olarak belirledik. Bunun için şirketlerin omuz omuza çalışmasını ve sürdürülebilirlik bakış açısının tüm ekiplerde aynı bilinçle yayılarak iş yapış şekillerine de daha fazla yansımasını hedefliyoruz” dedi.
 
 
Zirve Başkanı Seda Mızraklı Ferik sözlerine şu şekilde devam etti: “Global HR Summit 2023 olarak ‘Sürdürülebilir Gelecek’ temamızdan yola çıkarak, üniversite öğrencilerinin yemek ve gıda ihtiyacına destek olmak için Sodexo ve İhtiyaç Haritası tarafından hayata geçirilen Yanında Platformunu destekliyoruz”.
 
Global HR Summit’den Duayenlere Ömür Boyu Başarı Ödülü
Global HR Summit bu sene bir ilki gerçekleştirerek, ömürlerini “insana” adayan duayenleri Ömür Boyu Başarı Ödülü ile onurlandırdı. Bu sene zirvede Ömür Boyu Başarı Ödülü’ne, psikiyatr, yazar Gülseren Budayıcıoğlu; Baltaş Grubu Kurucusu, Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş ve Baltaş Grubu Kurucusu Prof. Dr. Zuhal Baltaş oldu. Kendilerine ödülleri Zirve Başkanı Seda Mızraklı Ferik tarafından Global HR Summit sahnesinde takdim edildi.
 
Zirvenin devamı Global HR Summit 2024 5-6 Haziran 2024 tarihlerinde Raffles İstanbul’da düzenlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...