Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan Metro İstanbul'a ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), iştiraki METRO İSTANBUL, Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri ile bir araya geldi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan Metro İstanbul'a ziyaret
30 Temmuz 2021 - 19:46
METRO İSTANBUL, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’ı ağırladı. METRO İSTANBUL Genel Müdürü Özgür Soy ev sahipliğinde geçen görüşmede Türk Telekom Arena stadyumunun  ulaşımıyla ilgili yapılan iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), iştiraki METRO İSTANBUL, Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri ile bir araya geldi. Kulüp Başkanı Burak Elmas, Yönetim Kurulu Üyeleri Ozan Şener ve Selim Sefada, yeni başlayacak futbol sezonu öncesinde, METRO İSTANBUL Seyrantepe Yerleşkesi’ne ziyarette bulundular. Galatasaray Yöneticilerini ağırlayan METRO İSTANBUL Genel Müdürü Özgür Soy, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Orhun, stadın ulaşımıyla ilgili yapılan iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular. 

“SEFER SAATLERİNİ MAÇLARA GÖRE DÜZENLİYORUZ”
Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Genel Müdür Özgür Soy, “Maç günleri stada ulaşımı hızlandırmak ve yolcuların konforunu artırmak için Galatasaray Spor Kulübü Yöneticileri ile birlikte çalışıyoruz. Şu anda yaptığımız çalışmalar sonucu maç çıkışında tüm seyircileri 54 dakika içerisinde metrolara bindirerek stadın tahliyesini tamamlayabiliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında, taşıma kapasitemizi yüzde 33 artırarak bu süreyi 40 dakikaya indireceğiz” dedi. 

Kulüp Başkan Burak Elmas ile ulaşım konusunu tüm boyutlarıyla ele aldıklarını ifade eden Soy, maç günü konforunu ve keyfini artıracak önlemlerle ilgili verimli bir işbirliği başlattıklarını açıkladı. Metro İstanbul İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Orhun, maç sonrası yolcuların konforlu bir şekilde tahliye edilmesi için yaptıkları çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını belirterek Metro İstanbul yönetimine teşekkürlerini iletti. Elmas, şu değerlendirmede bulundu: “Galatasaray Spor Kulübü’nün yeni yönetimi olarak taraftarlarımızın stadımızda keyifli bir maç günü deneyimi yaşamasını çok önemsiyoruz. Hızlı ve konforlu ulaşım, maç keyfinin vazgeçilmez bir parçası. Yeni sezon öncesi METRO İSTANBUL ile bir araya gelmek bizim için öncelikli bir konuydu. METRO İSTANBUL yöneticileri ile verimli bir toplantı yaptık ve sürecek bir işbirliği mekanizması kurduk. Bu işbirliğinin sonuçları taraftarlarımıza olumlu yansıyacaktır.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"