FİBA Europe Cup B Grubu eleme maçları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ev sahibi olduğu FİBA Europe Cup B grubu eleme maçları başladı. İlk karşılaşmada Porto ile Optibet Nevezis karşı karşıya geldi.

FİBA Europe Cup B Grubu eleme maçları başladı!
03 Ekim 2023 - 21:48
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde düzenlenen FİBA Europe Cup B Grubu eleme maçları Porto ve Nevezis Optibet karşılaşmasıyla başladı. Portekiz temsilcisi Porto karşılaşmadan 100-84 galip ayrıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ev sahibi olduğu FİBA Europe Cup B grubu eleme maçları başladı. İlk karşılaşmada Porto ile Optibet Nevezis karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de tribünde takip etti. Başkan Ergün’e, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Karşılaşmada ilk periyot 25-23, ilk yarı da 38-35’lik skorla Porto üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında 62 sayı bulan Porto mücadeleden 100-84 galip ayrıldı. 31 sayı ile maçın en skorer ismi olan Max Landis yaşadığı sakatlık sonrasında mücadeleyi tamamlayamadı. 

Skor Dağılımı
FC Porto: Max Landis 31 sayı, Cleveland Melvin 21 sayı, Philip Fayne 14 sayı, Antony Barber ile Tanner Omlid 10’ar sayı, Mıgel Queiroz 7 sayı, Charlon Kloof 4 sayı, Nuno Camacho 3 sayı kaydetti. 
Optibet Nevezis: Brevin Galloway 23 sayı, Ignas Vaitkus 19 sayı, Sean Mcneil 8 sayı, Lovre Basic, Zane Waterman ile Viny Okouo 7’şer sayı, Justinas Marcikevius 6 sayı, Matas Macijauskas 4 sayı, Robertas Keliacius 2 sayı ve Carlos Jurgens 1 sayı ile oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu