F-İstanbul Gıda Fuarı'nda Pakun'a yoğun ilgi

F-İstanbul Gıda Fuarı’nda Pakun’a yoğun ilgi... 50 yıllık un üreticisi ve ihracatçısı Pakun, Türkiye'nin en yenilikçi ve hızla büyüyen fuarı olan F-İstanbul’da ilgi odağı oldu.

F-İstanbul Gıda Fuarı'nda Pakun'a yoğun ilgi
13 Temmuz 2023 - 18:25

F-İstanbul Gıda Fuarı’nda Pakun’a yoğun ilgi

50 yıllık un üreticisi ve ihracatçısı Pakun, Türkiye'nin en yenilikçi ve hızla büyüyen fuarı olan F-İstanbul’da ilgi odağı oldu. Avrupa Lezzet ve Kalite ödüllü Durgun Unu’na verilen Üstün Lezzet madalyası ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

F İstanbul Gıda ve İçecek Fuarı bu yıl, aralarında Pakun’un da bulunduğu 96’dan fazla ülkeden binin üzerinde markayı bir araya getirdi. Fuarda, Türkiye’nin yanı sıra 3 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan köklü ve yenilikçi un şirketi Pakun’un standı, uluslararası gıda firmaları ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 12-14 Temmuz tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Pakun Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Durgun, Pakun Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Durgun ve Pakun CEO’su Ertan Özgen de hazır bulundu.


Ödüllü Durgun Unu’na yoğun ilgi

Fuarda sektör temsilcileri, yerel yöneticiler ve uluslararası marka temsilcileriyle bir araya gelen Pakun’un standını İstanbul Valisi Davut Gül ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı da ziyaret etti. Ziyaretçilere, kısa süre önce Avrupa Lezzet ve Kalite Ödülü’ne layık görülen Pakun'a ait ‘Durgun’ marka pastalık ve böreklik un ile yapılan Bafra Pidesi ikram edildi. Pakun’un lezzetli unuyla hazırlanan Samsun’un meşhur pidesi fuarda yoğun ilgi gördü. Belçika merkezli Uluslararası Lezzet Enstitüsü tarafından Pakun’un layık görüldüğü Üstün Lezzet Ödülü Madalyası da ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Pakun standını ziyaret eden konuklar, lezzet ödüllü Durgun Unu’nun hikayesini uzman ekipten dinleme fırsatı buldu. Ziyaretçiler ayrıca Pakun’un Türkiye ve dünya un pazarındaki etkinliğiyle ilgili bilgi alırken, sektörle ilgili yenilikler de masaya yatırıldı.

Pakun Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Durgun, “Dünyanın dört bir yanından uluslararası markayı buluşturan bu önemli fuarda sektörümüzü temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem un sektöründeki hem de gıda sanayisindeki yenilikleri takip etmek açısından fuarlarda yer almayı, farklı paydaşlarla bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Bu fuarda da uluslararası ziyaretçilerden yoğun ilgi gördük, yeni iş birliklerine imza attık. Üretimimizle, ihracatımızla ve uluslararası ödüllerle taçlandırdığımız yenilikçi ürünlerimizle ülkemize ve Türk un sanayisine katma değer sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

50 yıllık un üreticisi ve ihracatçısı Pakun, Türkiye'nin en yenilikçi ve hızla büyüyen fuarı olan F-İstanbul’da ilgi odağı oldu.

F İstanbul Fuarı Hakkında: Bu yıl ikincisi düzenlenen F İstanbul Fuarı, işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. 96'ın üzerinde ülkeden bin markanın katılım sağladığı fuara 15 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinlik 14 Temmuz’da sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"