EÜ'den "PharmEge 2021 Ulusal Eczacılık Öğrencileri Kongresi"

Eczacılık öğrencileri çevrimiçi bir araya gelecek...

EÜ'den "PharmEge 2021 Ulusal Eczacılık Öğrencileri Kongresi"
18 Mart 2021 - 21:09

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından “PharmEge 2021 Ulusal Eczacılık Öğrencileri Kongresi” düzenlenecek. COVİD-19 pandemisi nedeni ile çevrimiçi olarak düzenlenecek kongre, 20-21 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Açılış konuşmalarını EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve EÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayfer Yalçın’ın yapacağı kongre ile Türkiye ve KKTC’deki eczacılık öğrencileri bir araya getirilerek mesleğe dair yeni vizyonlar oluşturmak ve geleceğin nitelikli eczacı adaylarının kariyer planlamasına yardımcı olmak hedefleniyor.

Serbest eczane, üniversite ve ilaç endüstrisinden davetli konuşmacıların güncel gelişmeler doğrultusunda bilgi ve deneyimlerini aktaracağı kongre kapsamında;  “İyi Eczacılık Uygulamaları”, “Probiyotikler ve Bağırsak Sağlığı”, “Yeni Mezun Olarak İK'nın İlgisini Nasıl Çekerim?”, “Farklı Sektörlerde Eczacının Yeri”, “Geleceğin Kozmetikleri-Kozmetik Dünyasındaki Yenilikler ve Gelişmeler”, “Covid-19 ve Aşılar”, “Klinik Araştırmaların İlaç Endüstrisindeki Önemi ve Eczacıların Rolü”, “İlaç Endüstrisinde Kariyer Olanakları” gibi konular işlenecek.  Ayrıca eczacılık mesleğinin farklı uygulama alanlarına yönelik Kozmetoloji Atölyesi, Tıbbi Çay Atölyesi gibi bazı özel atölye çalışmaları yer alacak.

Kongre, YouTube uygulaması ve “Pharmege” instragram hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Kayıt linki sosyal medya hesabından paylaşılan kongreye, eczacılık fakültesi öğrencileri ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinliğe bin 500’ün üzerinde eczacılık öğrencisinin katlımı bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?