EHCB-EuroLeague Baş Antrenörler Kongresi 3'üncü kez gerçekleşti

Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen EHCB-EuroLeague Baş Antrenörler Kongresi Gloria Sports Arena’da basketbol severleri bir araya getirdi.

EHCB-EuroLeague Baş Antrenörler Kongresi 3'üncü kez gerçekleşti
17 Temmuz 2023 - 14:18

EUROLEAGUE ANTRENÖRLER BİRLİĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ BASKETBOL KONGRESİ GLORIA SPORTS ARENA EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

2023 EHCB- EuroLeague Baş Antrenörler Kongresi Gloria Hotels & Resorts ev sahipliğinde,  geniş bir katılımla düzenlendi. Basketbol dünyasının yoğun ilgisiyle gerçekleşen kongreye Avrupa'nın en iyi basketbol koçlarının yanı sıra EuroLeague çatısı altında görev yapan üst düzey yöneticiler de katılım gösterdi.
 
Bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen EHCB-EuroLeague Baş Antrenörler Kongresi Gloria Sports Arena’da basketbol severleri bir araya getirdi. Aralarında Anadolu Efes başantrenörü Erdem Can, Fenerbahçe Beko başantrenörü Dimitris Itoudis, Partizan başantrenörü Zeljko Obradovic, Bayern Münih başantrenörü Pablo Laso ve Real Madrid başantrenörü Chus Mateo’nun da bulunduğu dünyaca ünlü antrenörlerin yanı sıra 30 farklı ülkeden yüzden fazla antrenör ve  katılımcıyla gerçekleşen kongrede basketbol dünyasıyla ilgili tüm gelişmeler davetlilerle paylaşıldı.

EuroLeague çatısı altında görev yapan dünyaca ünlü baş antrenörlerin, basketbol alanında yıllar içerisinde edindikleri uzmanlıkları ve Avrupa basketbolunu ileri seviyeye taşıyacak önemli projelerini aktardığı kongre, katılan tüm misafirlere ünlü basketbol koçlarına doğrudan ulaşarak Avrupa'nın en rekabetçi ve ünlü dehalarıyla bir araya gelme fırsatı sundu. Ses getiren kongrede, EuroLeague başkanı Dejan Bodiroga, EuroLeague Sportif Direktörü İbrahim Erkan ve EuroLeague'in yeni hakem direktörü Daniel Hierrezuelo gibi EuroLeague’de görev yapan üst düzey isimler EuroLeague Baş Antrenörler Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek önemli konular hakkında fikir alış verişinde bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"