EGİKAD ile KAGİDER'den iyi niyet protokolü

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) imzaladıkları iyi niyet protokolü ile işbirliği kararı aldı.

EGİKAD ile KAGİDER'den iyi niyet protokolü
16 Mayıs 2023 - 00:06

EGİKAD ile KAGİDER işbirliği protokolüne imza attılar

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) imzaladıkları iyi niyet protokolü ile işbirliği kararı aldı. Alsancak BonVivant’ta yapılan imza töreninde protokolü EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şahika Aşkıner ve KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem imzaladı.
 
Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ile Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) imzaladıkları iyi niyet protokolü ile işbirliği kararı aldı.

Toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şahika Aşkıner, göreve geldikten sonra ilk ziyaretlerini İstanbul’da KAGİDER’e yaptıklarını ifade ederek, İzmir’de KAGİDER’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İki STK’nın işbirliği yaparak daha etkili projelere imza atma fikrinin İstanbul’daki ziyarette ortaya atıldığını ifade eden EGİKAD Başkanı Aşkıner, “Bu iyi niyet protokolü ile EGİKAD ve KAGİDER arasında ve tarafların üyelerinin arasındaki işbirliğinin ve ticaretin güçlendirilmesini hedefliyoruz” dedi.
 
‘Kadın kadının yurdudur’ düsturunu benimsediklerini ve kadın odaklı çalışan her kurum, kuruluş ve STK ile güçlü temaslar kurmayı hedeflediklerini ifade eden EGİKAD Başkanı Aşkıner, “Bu iyi niyet protokolü ile KAGİDER ile EGİKAD, çok daha fazla kadını iş dünyasına kazandıracak, tarafların üyeleri arasındaki işbirlikleri güçlenecektir” diye konuştu.
 

Erdem: “ticaretinkadinlari.com İzmir’de de büyüyecek”

KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem ise EGİKAD ile bu iyi niyet protokolünün çok değerli olduğunu ve her iki kurumu ve kadınları daha da güçlendireceğine inandıklarını söyledi. KAGİDER olarak iş dünyasındaki kadınların gerekli bilgilere ve iş pazarlarına ulaşmalarını hedefleyen, kamu, yerel yönetimler ile özel sektörün mal ve hizmet alımlarında değerlendirebilecekleri bir kaynak olan www.ticaretinkadinlari.com platformu ve mobil uygulamasını hayata geçirdiklerini söyleyen KAGİDER Başkanı Erdem,  “EGİKAD üyesi kadın girişimcilerin, üreticilerin de bu platforma eklenmesini ve bu protokol ile bu portalın daha geniş kesimlere ulaşmasını hedefliyoruz. EGİKAD’a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz” dedi. 


izmir spotçu,izmirde spotçu,spotçu,spotçu izmir,izmir buca spotçu,izmirde spotcu,izmir dikili spotçu,izmir spot,izmir spotçular,i̇zmir buca spotçu,i̇zmir çeşme spotçu,gaziemir spotçu,izmir,izmir spotçu tel,i̇zmir spotçu,bornova spotçu,i̇zmirde spotçu,bornova spotçu i̇ki̇nci̇ el eşya alanlar,i̇zmi̇r spotçu i̇ki̇nci̇ el eşya alanlar,sptçu izmir,izmir spotçu numaraları,izmir tepecikte spotçu,izmir bölgesinde spotçu,izmirde spotçular

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"