Ege Perla, Orkun Işıtmak'ı ağırladı

Ege Perla 23 Haziran Cumartesi günü YouTube dünyasının en sevilen isimlerinden Orkun Işıtmak’ı ağırladı. Kendisi de İzmirli olan Orkun sevenleriyle buluştu. Saatler öncesinde etkinlik alanında toplanmaya başlayan takipçileri ile bir araya gelen ünlü YouTuber’ın söyleşisine 3500 kişi katılım gösterdi.

Ege Perla, Orkun Işıtmak'ı ağırladı
24 Haziran 2018 - 12:26

Hayattan zevk alarak yaşayan ve yaşamak isteyen herkese hitap eden, açıldığı ilk günden beri İzmir şehir hayatına kattığı yeniliklerle dikkatleri üzerine çeken Ege Perla yaz aylarına eşlik eden en enerjik isimlerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Birbirinden eğlenceli çocuk etkinlikleri, organik pazarı, moda, sağlıklı yaşam sohbetleri, müzik dünyasının en sevilen isimleriyle düzenlediği konserleriyle adından sıkça söz ettiren Ege Perla son olarak ünlü YouTuber Orkun Işıtmak’ı ağırladı.

Yüksek enerjisi ve sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Orkun Işıtmak, Türkiye’de “YouTuber” kavramının nasıl mesleğe dönüştüğünü ve nasıl YouTuber olduğunu başından geçen komik anılarıyla birlikte anlattı.

3500 kişinin katılım gösterdiği etkinliğin ardından, günler öncesinde sosyal medya hesabından sorduğu soruya doğru cevap veren isimlerle tanışma sözü veren başarılı YouTuber, çekilişi kazanan isimlerle bir araya geldi. Hayranlarıyla tek tek tanışıp, fotoğraf çektiren Orkun Işıtmak eğlenceli anların yaşanmasını sağladı.

Doğup büyüdüğü memleketinde olmaktan duyduğu mutluluğu sık sık dile getiren Orkun Işıtmak bol bol fotoğraf ve video çekmeyi ihmal etmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı