Ege'nin yeni yaşam merkezi İstinyePark İzmir'de Tatil eğlencesi başladı…

Bu tatilde çocuklar ve gençler İstinyePark İzmir’de hem becerilerini geliştirecek, hem de sömestir coşkusunu doyasıya yaşayacak…

Ege'nin yeni yaşam merkezi İstinyePark İzmir'de Tatil eğlencesi başladı…
23 Ocak 2022 - 13:17
Ege Bölgesi’nin alışveriş, yeme içme ve eğlence merkezi İstinyePark İzmir, özel mimarisi,  tüm yerli ve yabancı markalara ev sahipliği yapan alışveriş caddesi, farklı tüketim alışkanlıklarına sahip tüm ziyaretçilerin günlük yaşamdaki ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mağazalar karması, gastronomi duraklarıyla açıldığı günden itibaren ziyaretçilerine mutluluk veren enerjik bir yaşam alanı sunuyor. Yerli ve yabancı ziyaretçiler için gözde alışveriş merkezi İstinyePark İzmir, sömestir tatilinde de eğlencenin merkezi oluyor.



Arkas Sanat Merkezi’nin çocuk atölyeleri eğlenirken öğretiyor

Bu kapsamda etkinlikler Arkas Sanat Merkezi’nin keyifli atölyeleriyle başladı. Etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi ve ailelerin beğenisi büyük oldu. ‘Sanat Her Yerde’ fikrinden yola çıkarak düzenlenen atölyelerde, çocuklar yaratıcılık penceresinden bakarak hayal ettiklerini kağıtlara aktarıyor, hem eğleniyor hem öğreniyor.  

Sömestir sonrasında da sürecek

Arkas Sanat Merkezi çocuk atölyesi etkinlikleri bundan böyle cumartesi- salı ve perşembe günleri olmak üzere sömestir tatili süresince iki hafta boyunca devam edecek. 12 Şubat Cumartesi itibariyle ise her hafta sonu cumartesi- pazar günleri 27 Mart tarihine kadar sürecek.

TED İzmir Koleji öğrencilerinden çevreye duyarlı sergi

İkinci olarak, TED İzmir Koleji sergisi İstinyePark İzmir’de ziyaretçileriyle buluşacak. "Deniz ve Sahil Atıkları Çocuklarımızın Elinde Sanata Dönüşüyor” Farkındalık Projesi sömestir tatili boyunca İstinyePark İzmir’de misafirlerini ağırlayacak. Sergi,  Urla sahillerinden toplanan ve çocuklar tarafından yapılan çocuk figürlü mankenlerden oluşan toplam 9 adet parçadan oluşuyor.

"Deniz ve Sahil Atıkları Çocuklarımızın Elinde Sanata Dönüşüyor” sergisiyle, TED İzmir Koleji öğrencileri ülkemizdeki sıfır atık hedefi ve ekolojik sürdürülebilirlik konularında da farkındalık yaratmak istiyorlar. 

Eğlence ve dans dolu bir tatil…

Mady Dans Kursu, Zumba for Kids ve Hip-Hop atölyelerinde, pazartesi ve çarşamba günleri olmak üzere iki hafta boyunca İstinyePark İzmir’de eğlence dolu dans etkinlikleri düzenleyecek. Çocuklar müzik ve dans dolu dakikalar yaşayacak.

Lezzetli ve rengârenk bir dünyaya yolculuk…

İstinyePark İzmir’de gerçekleştirilecek pasta süsleme atölyeleriyle ise mutfaklarda minik şefler yetişecek.

28 Ocak Cuma günü ‘Minik Şefler İşbaşında’ atölyesiyle çocuklar renkli ve lezzetli bir dünyanın kapılarını aralayacak. Ünlü Şef Selin Öztürk Aydın tarafından düzenlenecek iki farklı atölyede çocuklar kurabiye ve cupcake süslemesi yapacak. Ayrıca ünlü şef, annelerle bir araya geleceği sohbet etkinliğinde, çocukların seveceği,  sağlıklı ve lezzetli yemeklerin tariflerini paylaşacak.

4 Şubat Cuma günü İmren Alaçatı Tatlıcısı ve Lime Alaçatı çocuklarla buluşarak keyifli bir pasta süsleme atölyesine imza atacak.

Magic Space İzmir ise sömestir tatili boyunca etkinliklere katılan tüm çocuklara oyun çeki hediye edecek.

Ayrıca İstinyePark İzmir’de tatil boyunca birçok farklı yaş grubuna özel hazırlanan sürpriz etkinlikler de sizleri bekliyor. Bu sömestir tatilinde siz de İstinyePark İzmir’de yerinizi alın, eğlenceyi kaçırmayın!

Programla ilgili detaylı bilgiye İstinyePark İzmir’in sosyal medya hesaplarından ulaşabilir,  tüm etkinlikleri takip edebilirsiniz…


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu