"Domino's Sofrası" yepyeni lezzetlerle genişliyor

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, efsane pizzasına eşlik eden lezzetlerine yenilerini eklemeye ve mükellef Domino’s Sofrası’nı genişletmeye devam ediyor!

"Domino's Sofrası" yepyeni lezzetlerle genişliyor
14 Temmuz 2020 - 16:03

Pizzanın yanı sıra çeşit çeşit lezzetleriyle farklı damak zevklerine hitap eden Domino’s, çok sevilen Dürümos’un keyfi daha uzun sürsün diye, bu eşsiz lezzeti Dürümos XL ile büyüttü!Doyuruculuğu ve iştah açıcılığı ile Domino’s severlerin keyfine keyif katan yepyeni Dürümos XL, hem tadı hem boyutuyla Domino’s Sofrası’nı zenginleştiriyor.

Domino’s ayrıca sunduğu yepyeni Ekonomik Menülerle ürünlerinin tadına en cazip fiyatlarla varmak isteyenlerin iştahını kabartıyor. Gel-Al’da sadece 9,99 TL’ye hem damaklara hem de ceplere hitap eden Ekonomik Menüler, Temassız Gel-Al Teslimat ayrıcalığıyla sağlık ve güvenle lezzet tutkunlarına ulaşıyor.

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, efsane pizzasına eşlik eden lezzetlerine yenilerini eklemeye ve mükellef Domino’s Sofrası’nı genişletmeye devam ediyor.

Hem lezzeti hem kendisi XL
Herkesin severek yediği Dürümos’un keyfi daha uzun sürsün diye şimdi de Dürümos XL’i yaratan Domino’s, Domino’s’a özel dürümün hem boyutu hem de doyuruculuğunu katlayarak lezzet tutkunlarının iştahını kabartıyor. Hem lezzeti hem de kendisi XL olan yepyeni Dürümos XL, 3 Peynirli ve Tavuklu seçenekleriyle lezzet severlere tam bir ziyafet sunuyor.

9,99 TL’ye enfes Ekonomik Menüler!
Mükellef Domino’s Sofrası’nı genişleten Ekonomik Menü seçenekleri de hem cepleri hem de damakları mutlu ediyor. Ekonomik Menüler’de enfes Sosisli ve Patso Ekmek Arası, onlara eşlik eden ayranla daha da lezzetli hale geliyor. Domino’s’un yepyeni Ekonomik Menüleri, Gel-Al’da sadece 9,99 TL’ye lezzet tutkunlarının hem damaklarına hem de ceplerine hitap ediyor.

Gel-Al’da temassız teslimat kolaylığı
Güçlendirilmiş sağlık ve hijyen uygulamasıyla “Temassız Teslimat” hizmeti sunan Domino’s, 245 derecede pişen, el değmeden paketlenen ve her paketi özel olarak etiketlenen enfes lezzetlerini Gel-Al’da da güvenle ulaştırmaya devam ediyor. Lezzet tutkunları, siparişlerini verdikten sonra şube içindeki "Teslim Noktası"ndan paketlerini rahatça teslim alabiliyor. Dileyenler ise sipariş verirken araç plakalarını notlar bölümünde belirterek Araca Temassız Teslimat hizmetinden yararlanabiliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu