Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvası başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Dikili Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvası için geri sayım başladı.

Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvası başlıyor
16 Haziran 2021 - 23:01
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Dikili Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvası için geri sayım başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Dikili Belediyesi işbirliğinde Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvası 18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Şehit Sami Akbulut Caddesi’nde yer alan 75. Yıl Parkı’ndaki etkinlikte birbirinden değerli sürpriz konuklar da yer alacak.

Yıldızlar sahada
Turnuvanın final maçı öncesi İzmir’in yetiştirdiği ve Türk futboluna armağan ettiği isimler gösteri maçı düzenleyerek turnuvaya renk katacak. Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Altay’da forma giyen Ramazan Kurşunlu, Altay, Denizlispor, Konyaspor’da forma giyen Fatih Egedik, Akhisarspor, Bursaspor, Altay’da forma giyen Merter Yüce, Fenerbahçe, Bursaspor, Adanaspor’da forma giyen Çetin Kılıç ile Karşıyaka ve Göztepe’de forma giyen Nail Dinçer turnuvada top koşturacak isimler olacak.

Pandemi kuralları çerçevesinde
32 takımın yer aldığı turnuvada Dikili ve komşu ilçelerden 128 oyuncu hünerlerini sergileyecek. Pandemi kurallarına uyularak gerçekleşecek turnuvada her bir takım 3 as oyuncu, 1 yedek oyuncudan oluşacak. Maçlar 1 set 15 sayı üzerinden oynanacak. 2 seti üst üste kazanan maçın da galibi olacak.

Spora destek
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, salgın tedbirlerinin hafifletilmesinin ardından güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in desteğiyle ve spora gönül veren tüm vatandaşlarımızın katılımıyla Dikili Cup Ayak Tenisi Turnuvamızı düzenleyeceğiz. Her alanda başarıya koşan bir ilçe için çalışmalarımız sürerken, sporda da adından söz ettiren bir Dikili hedefimiz var. İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle bu hedefimize de ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 2 gün boyunca kıyasıya rekabetin olacağı ama sonunda dostluğun kazanacağı bir turnuvayı hep birlikte yaşayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür eder, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...