Digiturk'ten Tüm Üyelerine Yeni Yıl Hediyesi!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yeni yıla girerken bir hafta boyunca spor, dizi, film kanalları ve beIN CONNECT’in zengin içerik kütüphanesini tüm üyelerinin erişimine sunuyor.

Digiturk'ten Tüm Üyelerine Yeni Yıl Hediyesi!
23 Aralık 2020 - 14:21

Süper Lig başta olmak üzere dünyanın önde gelen uluslararası spor organizasyonlarından heyecan verici karşılaşmalar, gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmler, dünyada izlenme rekorları kıran diziler, kaliteli belgesel ve spor içeriklerine kadar Digiturk’ün zengin içerik dünyası 28 Aralık Pazartesi saat 08.00’den 4 Ocak Pazartesi saat 23.59’a kadar tüm Digiturk üyelerine açık olacak.

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yeni yıla girerken bir hafta boyunca spor, dizi, film kanalları ve beIN CONNECT’in zengin içerik kütüphanesini tüm üyelerinin erişimine sunuyor. 

“Aile Şirketi” de Yeni Yıla Kahkahalarla Giriyor! 
beIN CONNECT’in ilk sezonuyla “en çok izlenen içeriklerin” arasına girmeyi başaran yeni nesil komedi dizisi “Aile Şirketi”ni yıl başında tüm Digiturk üyeleri izleyebilecek. Başrollerinde Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ile usta oyuncu Müfit Kayacan’ın yer aldığı, yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği “Aile Şirketi”, yılbaşı bölümüyle izleyenleri keyifli vakit geçirmeye davet ediyor. 

Hande, sakin bir yılbaşı organizasyonu isterken, Harun ise unutulmaz bir yılbaşı partisinin peşindedir. Yılbaşı ağacı, yemek ve vereceği hediyelere kadar gerekli tüm hazırlıkları yapmıştır. Ancak Harun’un hesaba katmadığı ufak bir ayrıntının tüm planları altüst edeceği
yılbaşı bölümü ile “Aile Şirketi”, 31 Aralık’ta beIN CONNECT’te.

“The Invisible Man” ve “La Belle Epoque” Sinemalardan Sonra İlk Kez Ekranlarda!
Başrollerini başarılı oyuncular Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen ve Harriet Dyer’ın paylaştığı, IMDb puanına göre 2020’nin en iyi 10 yabancı filmi arasına giren “The Invisible Man” (Görünmez Adam) saat 21.30’da; dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan ve büyük takdir toplayan, Nicolas Bedos’un romantik komedisi “La Belle Epoque” (Yeni Baştan) saat 11.05’te sinemalardan sonra ilk kez 1 Ocak Cuma günü beIN MOVIES PREMIERE’de.

Dizilerin Adresi Bu Sene de Digiturk!
Yeni yılda da kaliteli yapımlarla fark yaratacak olan Digiturk ekranlarında iki dizi bu ay sonunda sezon finali yapıyor: Paralel evrenler arası geçiş yapabilen iki çocuğun sıra dışı varlıklara karşı fantastik mücadelesini konu alan “His Dark Materials” 29 Aralık’ta, ABD’den 24 saat sonra, saat 22.00’da; annesini kaybettikten sonra babasıyla taşındıkları yıkık dökük binada, bina sakinlerinin acılarıyla beslenen bir kötülük olduğunu fark eden 16 yaşındaki Juri’nin hikayesini anlatan “Hausen” 31 Aralık saat 22.00’da beIN SERIES SCI-FI ekranlarında sezon finali yapacak. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler “His Dark Materials” ve “Hausen”i tüm bölümleriyle beIN CONNECT’te izleyebilecek. 

Meslek etiği mi, aile değerleri mi? Bryan Cranston’ın cevabı “Your Honor”da!
Digiturk ekranları, yılın son günlerinde muhteşem finaller gibi taze başlangıçlara da sahne oluyor. Hayatı boyunca adaleti yerine getirmek için gayret eden bir hakimi canlandıran Bryan Cranston’ın, oğlunun bir vurkaç olayına karışması sonucu meslek etiği ve aile değerleri arasında kalışını konu alan “Your Honor” dizisi 7 Aralık’ta izleyiciyle buluşmuştu. Her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelen dizinin 4. bölümü, 28 Aralık’ta, ABD’den 24 saat sonra, beIN SERIES VICE ekranlarında yayımlanacak. Bir babanın çocuğu için neler yapabileceğine tanık olmak isteyenler, yayımlanan ilk 4 bölümü beIN CONNECT ekranlarından izleyebilecekler.

İki süperstar “The Undoing” için bir araya geldi!
Başrollerinde Nicole Kidman ile Hugh Grant’in yer aldığı ve eleştirmenlerden yüksek notlar alan HBO yapımı “The Undoing”; başarılı bir terapist olan Grace Fraser’ın (Nicole Kidman) korkunç bir cinayetin ardından kocasının ortadan kaybolmasıyla kabusa dönen hayatını konu alıyor. 2020’nin en etkileyici yapımlarının başında gelen “The Undoing” dizisinin tüm bölümlerini beIN CONNECT ile bir solukta izleyebilirsiniz.

Sadece dizi ve filmseverler değil, Digiturk ile yeni yılda futbolseverler de mutlu olacak!
Digiturk’un birbirinden kaliteli içerikleri sadece dizi ve filmseverlerin değil, futbolseverlerin de yüzünü güldürecek! 28 Aralık Pazartesi gününden 3 Ocak Pazar saat 23.59’a kadar tüm Digiturk üyelerine açık olacak kanalların arasında spor kanalları da yerlerini alacak. Futbolsever Digiturk üyeleri, bahsi geçen tarihlerde oynanacak olan aşağıdaki maçları spor kanallarından takip edebilecek.

  • Fatih Karagümrük - Trabzonspor
  • Galatasaray - Fraport TAV Antalyaspor
  • HES Kablo Kayserispor - Beşiktaş
  • Kasımpaşa – Fenerbahçe

beIN CONNECT’ten yeni yıla özel seçkin yapımlar… 
“Game Of Thrones”un parlayan yıldızı Emilia Clarke’ın başrolünü üstlendiği romantik/komedi tadındaki “Last Christmas” (Bir Şans Daha); Charles Dickens'ın ‘Bir Noel Şarkısı’ adlı hikâyesinden uyarlanan ve başrolünde Jim Carrey’nin yer aldığı “A Christmas Carol” (Yeni Yıl Şarkısı); parti organizatörlüğü yapan Ella ve Marianne kardeşlerin yakışıklı ve başarılı bir müşterileriyle tanışma hikayesinin ele alındığı “Sense, Sensibility & Snowmen” (Aşk, Gurur ve Kardan Adam), Ernie Barbarash'ın yönettiği, başrollerini Lacey Chabert, Sam Page ve Franco Nero’nun paylaştığı romantik bir yapım olan “Christmas in Rome” (Roma’da Noel) gibi seçkin yeni yıl filmleri “Yılbaşı Filmleri” kategorisiyle beIN CONNECT’te… 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...