Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri tüm hızıyla sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında Türk Halk Müziğinin güçlü sesi TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin hafta sonu Denizlililerle buluştu. (

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri tüm hızıyla sürüyor
07 Ağustos 2023 - 17:05

BÜYÜKŞEHİR İLE MÜZİK ZİYAFETİ DEVAM EDİYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında Türk Halk Müziğinin güçlü sesi TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin hafta sonu Denizlililerle buluştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yaz konserleri tüm hızıyla sürüyor. Türk Halk Müziğinin güçlü sesi TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin hafta sonu İncilipınar ve Adalet Parkı’nda Denizlililerle buluştu. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserlere çok sayıda vatandaş katıldı. Kendine has yorumu ve güçlü sesiyle Denizlililere türkü ziyafeti yaşatan TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin’in özellikle Ege ve Teke yöresine ait seslendirdiği türküler büyük beğeni topladı. Her yaştan dinleyicinin akın ettiği konserlerde müzikseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. Hareketli türkülere oynayarak eşlik eden vatandaşlar ise renkli görüntüler oluşturdu.


BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER SAHNE ALMAYA DEVAM EDECEK

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri programı 20 Eylül’e dek sürecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Ahmet Nuri Çağdaş 9 Ağustos Çarşamba saat 21.00’de Adalet Parkı’nda, TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Ger ise 11 Ağustos Cuma saat 21.00’de İncilipınar Parkı’nda 12 Ağustos Cumartesi saat 21.00’de de Adalet Parkı’nda sahne alacak. Ücretsiz gerçekleştirilen konserlere tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu