'Demokrat Kadınlar' Bayraklı'da buluştu

Bayraklı Belediyesi, Demokrat Kadınlar Derneği’nin ev kadınlarına yönelik düzenlediği dayanışma etkinliğine ev sahipliği yaptı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

'Demokrat Kadınlar' Bayraklı'da buluştu
26 Ocak 2022 - 13:51
Bayraklı Belediyesi, Demokrat Kadınlar Derneği’nin ev kadınlarına yönelik düzenlediği dayanışma etkinliğine ev sahipliği yaptı, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Sandal, “Kadınların sosyal hayatın bir parçası olması için elimizden gelen çabayı sonuna kadar göstereceğiz. Her zaman yanınızdayız” dedi.
 
Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltıya Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın yanı sıra TBMM Katip Üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin, il ve ilçe yöneticileri, Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği Başkanı Fatma Uğuz, dernek üyeleri ve Bayraklılı kadınlar katıldı. Etkinlikte kadınlara karanfil dağıtıldı. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafları çektirildi.
 
“BİRLİK OLURSAK SORUNLARI ÇÖZERİZ”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Kadınların temel sorunlarını çözmek, sosyal yaşama daha çok katılmalarının önünü açmak bizim öncelikli görevimiz. Semt merkezlerimizdeki etkinliklerimiz ve yeni açacağımız anaokulları sayesinde bunu sağlamayı hedefliyoruz. Biz birlik ve dayanışma içerisinde olursak, her sorunun üstesinden geliriz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
“YOKSULLUĞU BİTİRECEĞİZ”
CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç “Bu coğrafyada kadın olmak çok zor. CHP olarak, kadınlarımızın yüklerini hafifletelim istiyoruz. Aile Destekleri Sigortası projemizle kadın çalışmıyorsa ve ailenin geliri yoksulluk sınırı altındaysa kadına bir maaş bağlayalım istiyoruz. Yoksulluğu kaldıralım istiyoruz. Buradan size bir de müjde vereyim: CHP iktidarında İstanbul Sözleşmesi yeniden imzalanacak ve kadınlar yeniden kendilerini güvende hissedecek! İzmir’in kalbi Bayraklı’dan söz veriyoruz ki; umudumuzu büyüteceğiz. Umutsuzluğa yer yok! Çünkü geliyor gelmekte olan” dedi.
 
“KADINLAR EN SERT CEVABI VERECEKTİR”
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Kadın ne yazık ki Türkiye’de hak ettiği değeri görmüyor. Ülkeyi yöneten siyasi iktidar, kadınların sosyal ve ekonomik hayatın içinde olması için adımlar atmazsa ne yazık ki kadınlarımız da kendilerini dışlanmış hissediyor. Tüm kadınların buna en sert cevabı ilk seçimlerde vereceğine inanıyorum. ‘Geliyor gelmekte olan’ sözüyle; bu ülkede kadınlarla, gençlerle, emeklisi, işçisi, yaşlısı ve toplumun tüm kesimleriyle huzur, demokrasi ve barış içinde yaşayacağımız, hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi anlatıyoruz. Kara bir sayfa kapanıyor ve ülkeyi 20 yıldır yöneten siyaset anlayış gidiyor” diye konuştu. 

“DAYANIŞMAMIZ BÜYÜYECEK”
Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği Başkanı Fatma Uğuz, “Kadınlar yaşamın ana karakteridir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacağız. Dayanışmamızı büyüteceğiz” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"