Cumhuriyetin Kızları Zirvede!

İsterseYapar sloganıyla yola çıkan Kotex Türkiye’nin Cumhuriyetimizin 100.yılında hayata geçirdiği Cumhuriyetin Kızları projesi, genç kadınların başarılarıyla ses getirmeye devam ediyor.

Cumhuriyetin Kızları Zirvede!
01 Ağustos 2023 - 15:05

Cumhuriyetin Kızları Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları Halikarnas 100. Yıl Kupası ayağında yeni başarılara yelken açtı

İsterseYapar sloganıyla yola çıkan Kotex Türkiye’nin Cumhuriyetimizin 100.yılında hayata geçirdiği Cumhuriyetin Kızları projesi, genç kadınların başarılarıyla ses getirmeye devam ediyor. Tamamı deprem bölgesinden gelen ve üniversitede öğrenim gören Cumhuriyetin Kızları, Gelecek İçin Yelken Açıyoruz ekibiyle Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları Halikarnas 100. Yıl Kupası ayağında üniversiteliler ve kadınlar Kategorisinde 2 birincilik kupasını evine götürdü.

Cumhuriyetin Kızları Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları Halikarnas 100. Yıl Kupası ayağında yeni başarılara yelken açtı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü organizasyonunda gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları’nın Halikarnas 100. Yıl Kupası ayağı tamamlandı. Bodrum-Marmaris, Marmaris-Koyiçi ve Marmaris-Bodrum rotalarında düzenlenen yarışlarda 14 ülkeden 45 takım yer aldı. 450’den fazla sporcu 3 etapta 250 mil yol kat etti. Kotex Türkiye’nin yarışlara hazırladığı, deprem bölgesinden gelen ve daha önce hiç denize açılmamış kadınlar, Gelecek İçin Yelken Açıyoruz ekibiyle yarışlarda büyük bir başarı kazandı.

Ekip, 3 ayaktan oluşan organizasyonda; Kadınlar ve Üniversiteliler Kategorilerini birinci sırada tamamlayarak çifte kupanın sahibi oldu. Milli sporcu Murat Tan liderliğinde yarışan Cumhuriyetin Kızları, bir önceki yarış olan Marmaris MIYC 2023 Kış Trofesi’nde de 4 kupanın sahibi olmuştu.

Kotex Türkiye; bugüne kadar 7 bin 500 kızın başvurduğu Cumhuriyetin Kızları projesinde, 29 Ekim’e kadar 100 kadını denizle buluşturmayı hedefliyor.

Kimberly–Clark Türkiye: 1872 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan Kimberly-Clark bugün dünya çapında 53 bini aşkın çalışanı ile 37 ülkede üretim ve 150 ülkede satış faaliyetlerini yürütmektedir. Rekabet ettiği pazarlarda 8 tüketici ürün kategorisinden 5’inin yaratıcısı olan Kimberly-Clark markaları her gün 1,3 milyar insana ulaşmaktadır. Türkiye faaliyetlerine 2005 yılında başlayan Kimberly-Clark tüketicilerine; Kotex, Kleenex ve Depend markaları ile hizmet vermektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı