Club & Hotel Letoonia'nın 2022 yılı erken rezervasyon fırsatları tatil severleri bekliyor

Yepyeni tatil deneyimlerini keşfetmek isteyenler Club & Hotel Letoonia'daki yerini erkenden ayırtıyor...

Club & Hotel Letoonia'nın 2022 yılı erken rezervasyon fırsatları tatil severleri bekliyor
29 Kasım 2021 - 13:07
Türkiye'de “her şey dahil” konseptindeki ilk 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri arasında yer alan Club & Hotel Letoonia'nın 2022 yılı erken rezervasyon fırsatları tatil severleri bekliyor. Club & Hotel Letoonia'nın 165 bin m2'lik, doğayla iç içe tesisinde misafirler hem birbirinden farklı deneyimler hem de güzel anılar biriktirecekler.
 
1989 yılında adını Fethiye yakınlarındaki Letoon antik kentinden alarak kurulan ve misafirlerine 165 bin m2'lik bir yarımada üzerinde, doğayla iç içe tatil deneyimi yaşatan Club Hotel & Letoonia, 2022 sezonunda da misafirlerine deneyim odaklı tatil sunmaya devam edecek.
 
Erken rezervasyon dönemiyle misafirler Club & Hotel Letoonia'nın birbirinden farklı deneyimlerle dolu tatil konseptinden yararlanabilmek için şimdiden yerini ayırtmış olacak.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Club & Hotel Letoonia'nın Genel Müdürü Bozkurt Atilla şunları söyledi: “2021 yılında hayata geçirdiğimiz deneyim odaklı tatil konseptiyle misafirlerimizin unutulmaz anılar biriktirmesini sağladık. Bu konsepti 2022 yılında geliştirilerek sürdüreceğiz ve Club & Hotel Letoonia'nın 165 bin m2'lik doğayla iç içe   huzurlu ortamında mutlu zaman geçirmesini sağlayacağız. Erken rezervasyon sürecinde Club & Hotel Letoonia deneyimini yaşamak isteyen misafirlere birçok avantaj sunuyoruz.”
 
Club & Hotel Letoonia'da deniz, kum ve güneşten fazlası var
Misafirlerin bu yıl da güzel anıların yanında farklı deneyimlerle ayrılmaları için planlama yaptıklarını belirten Bozkurt “Misafirlerimiz Club & Hotel Letoonia'da sadece denizin en berrağını, sıcacık kumları, benzersiz bir doğadan oluşan ortamı değil bu ortamda keşfedecekleri deneyimlerle benzersiz bir deneyim yaşayacaklar. Seramik atölyesinden boksa, yogadan su sporlarına kadar onlarca farklı deneyimi bulabilecekleri Club & Hotel Letoonia olarak misafirlerimizi heyecanla bekliyoruz” dedi.
 
2022 yılı Club & Hotel Letoonia erken rezervasyon detaylarına https://www.letoonia.com/ adresinden ve 444 0 280 numaralı çağrı merkezinden ulaşılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"