Bursa Kebap Evi Manisa Oksijen 375'te İki Şube Açtı

Bursa Kebap Evi, İstanbul’dan İzmir’e giderken sonuncu ve İzmir’den İstanbul’a giderken birinci servis alanı olan Oksijen 375’te seyahat edenleri çok özel lezzetleri ile ağırlıyor.

Bursa Kebap Evi Manisa Oksijen 375'te İki Şube Açtı
07 Haziran 2023 - 14:27

Yurt içi ve yurt dışında açtığı şubeler, yatırımcı güveni ve büyüme hızı ile adından söz ettiren Bursa Kebap Evi Manisa Oksijen 375’te iki yeni şube daha açtı. 

AVM ve cadde mağazaları ve şık konsepti ile lezzet severlerin tercihi olmayı başaran Bursa Kebap Evi, Manisa 375’te karşılıklı açtığı iki yeni şube ile yol üzeri otoyol konseptiyle İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde hizmet veren Oksijen’lerde en fazla şubesi olan Türk restoran zinciri markası olarak öne çıkıyor. Bursa Kebap Evi, İstanbul’dan İzmir’e giderken sonuncu ve İzmir’den İstanbul’a giderken birinci servis alanı olan Oksijen 375’te seyahat edenleri çok özel lezzetleri ile ağırlıyor.

Gıda sektöründe dinamik ve yenilikçi vizyonuyla kısa zamanda hızla büyüyen Bursa Kebap Evi, Manisa Oksijenlerde de açtığı iki yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor. Yer aldığı oksijenlerde seyahat edenlere yolculuk boyunca lezzet ve keyif sunan marka, her damak zevkine hitap eden geniş menüsüyle yediden yetmişe herkesin tercihi oluyor. Türkiye’nin ödüllü iskender markası Bursa Kebap Evi, rahat&şık konsepti ve hizmet kalitesiyle öne çıkıyor. 


Yol üstü lezzet durağı...

İstanbul – İzmir otoyolu üzerinde yer alan Oksijen 375’te birbirinden lezzetli ve doyurucu menüleriyle hizmet vermeye başladıklarını belirten Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, “İstanbul’dan İzmir’e giderken sonuncu ve İzmir’den İstanbul’a giderken birinci servis alanı olan Oksijen 375, birçok şehir merkezinin ortasında yer alıyor. Yolun hem sağında hem de solunda açtığımız şubelerimizle seyahat esnasında yemek için arayışta olanları ve ziyaretçilerini kaliteli ve lezzetli seçeneklerle buluşturuyoruz. Konforlu ve keyifli atmosferimiz sayesinde müşterilerimiz rahatça yemeklerini yerken, özellikle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi olacağımıza inanıyoruz.” dedi. Marka, tüm şubelerinde yer alan İskender, Bursa Kebabı, Muhteşem Bursa, Beğendi Yatağında Köfte, Tavuk Şiş, Adana, Karışık İstanbul Kebabı gibi ana yemekler, Peynirli Kemalpaşa Tatlısı, Kestaneli Uludağ Tatlısı, Üzüm Şırası ve Kozahan Türk Kahvesi gibi yöreye has ürünlerle faaliyet gösteriyor.

Marka, Bursa yöresenin yemeklerini ve kültürünü mutfağına taşıyarak servis, sunum, lezzet ve hizmet kalitesiyle yurt çinde 105, yurt dışında ise 15 şubesiyle misafirlerini ağırlıyor. Toplam 8 ülkede 120 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi, yurt dışında en fazla şubesi olan Türk markası unvanını da elinde bulunduruyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...