Bölge Zeytin & Zeytinyağı ve Bergama Tulum Peyniri OLIVTECH Fuarı'nda Tanıtılıyor

Bu yıl 11.'si düzenlenen OLIVTECH Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı'ndaki Bergama Ticaret Odası standı, fuarın ilk gününde en çok dikkat çeken standlardan biri oldu.

Bölge Zeytin & Zeytinyağı ve Bergama Tulum Peyniri OLIVTECH Fuarı'nda Tanıtılıyor
24 Mayıs 2024 - 00:21
Bu yıl 11.'si düzenlenen OLIVTECH Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı'ndaki Bergama Ticaret Odası (BERTO) standı, fuarın ilk gününde en çok dikkat çeken standlardan biri oldu.

Fuarın açılış programı sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve protokol, ilk olarak Bergama Ticaret Odası standına uğrayarak Zeytin, Zeytinyağı ve Bergama Tulum Peyniri'ni tattı. Çatısı altındaki 8 bölge üreticisi ile birlikte hem kendine özgü lezzetleri, hem de Bergama, Dikili ve Kınık'ın tanıtımını yapan Bergama Ticaret Odası standı, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü 16.00'ya kadar misafirlerini ağırlayacak.

Konu ile ilgili konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; "Her fırsatta bölgemizin Zeytin ve Zeytinyağı'nı parlatacağımızı, bunun için her fırsatı değerlendireceğimizi söylemiştik. Bugün de bu fuarda üreticilerimiz ile birlikte yer alarak Zeytin&Zeytinyağı konusunda 'Biz de varız' demiş olduk. Bölgemizi, 'Zeytin' dendiğinde akla gelen ilk 3 yerden biri yapmakta kararlıyız. Ürünlerimize gelen geri dönüşler gerçekten çok güzel. Bunun yanında Bergama Tulum Peyniri'mizi de ilk günden yüzlerce kişi tattı. Hem üreticilerimiz, hem de bizler, bu fuar için epey hazırlandık. Tüm üreticilerimize teşekkür ediyor ve herkesi standımıza bekliyorum" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZDENİZ'in yaz seferleri 17 Haziran'da başlıyor! Foça, Urla ve Mordoğan'a günübirlik gemi seferleri
İZDENİZ'in yaz seferleri 17 Haziran'da başlıyor! Foça, Urla ve...
Büyükşehir Meclisi'nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze ile kardeş kent olacak!
Büyükşehir Meclisi’nde Oy Birliğiyle Kabul Edildi: İzmir Gazze...