Big Fish Çeşme 2023 sona erdi

Nava Konak desteğiyle düzenlenen Big Fish Çeşme 2023'ün şampiyonu Alp Kırşan’ın liderliğindeki Sancak Beyi Takımı oldu.

Big Fish Çeşme 2023 sona erdi
28 Eylül 2023 - 00:33

Big Fish’in şampiyonu Sancak Beyi

Ege sularında 16. kez kıyasıya mücadeleye sahne olan Big Fish Türkiye 2023 sona erdi. Amatör balıkçılık tutkunlarının yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimlerini de ağırlayan turnuvanın şampiyonu 81 kilo 500 gr ağırlığındaki orkinosu getiren Alp Kırşan’ın takım lideri olduğu Sancak Beyi Takımı oldu. 
 
Sportif balıkçılıkta Avrupa’nın en popüler turnuvaları arasında gösterilen Big Fish Türkiye 2023, “Yakala Bırak Yaşat” sloganıyla düzenlendi. Destekçileri arasında Nava Konak’ın yeraldığı Big Fish Türkiye 2023’de en büyük balığı yakalamak için rekabete giren balıkçılar, yakaladıkları balıklardan ihtiyaç fazlası olanları ölçüm işlemi sonrasında tekrar denize bıraktı. Balıkçılık sporunu geniş kitlelere yayma ve bilinçli avlanmayı teşvik etme amacını güden turnuvada, çevre hassasiyeti konusuna da dikkat çekildi. Türkiye'de ilk açık deniz balık turnuvalarını düzenleyen isim de olan Ertuğrul İçingir liderliği ve başhakemliğinde gerçekleştirilen turnuvayı, iş dünyası ve cemiyet hayatından ünlü simaların yanı sıra, Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 10 bin kişi izledi. Dereceye giren ekiplere gala gecesinde ödül ve plaketleri takdim edildi.
 

“DOSLTLUK KAZANDI”

Navac Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Sinan Başar “Turnuva heyecan dolu, yüksek rekabetle geçen kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Heyecanla izledik, dostane bir turnuva oldu, dolayısıyla bence dostluk kazandı. Böyle başarılı bir turnuvanın destekçilerinden olmak büyük gurur, gelecek seneyi de iple çekiyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu