Big Burn İstanbul 3 gün boyunca 30 Bin Müzikseveri Ağırladı!

Türkiye’nin En Büyük Elektronik Müzik Festivali "Big Burn İstanbul" 3 gün boyunca 30 Bin Müzikseveri Ağırladı!..

Big Burn İstanbul 3 gün boyunca 30 Bin Müzikseveri Ağırladı!
23 Temmuz 2018 - 17:53

Burn Enerji İçeceği'nin desteğiyle bu sene ikincisi düzenlenen Big Burn İstanbul 20-21-22 Temmuz tarihlerinde Suma Beach'te gerçekleşti. Festivalde 5 sahnede, 86 DJ ile 72 saat müzik ve dans durmaksızın devam etti.

Elektronik müzikseverler tarafından büyük merakla beklenen Big Burn İstanbul’a ilgi oldukça büyüktü. Dünya elektronik müzik sahnesinin yıldız isimlerinden , Adam Beyer , Claptone, Dubfire, Seth Troxler , Tale Of Us, Agents Of Time ve Âme gibi global isimlere, ülkenin önde gelen Dj’leri eşlik etti. 30 Bin katılımcı ve bir çok ünlü ismi ağırlayan Big Burn İstanbul’a yurtdışından katılım da yoğundu. Orman, sahil gibi birbirinden farklı ambiyanslara sahip 5 sahnede 3 gün boyunca müzikseverler doğayla iç içe unutulmaz bir müzik deneyimi yaşadı. Özel hazırlanan dans ve ışık gösterileri de festivalin coşkusunu arttırdı.

Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceği’nin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...