Bergama'da Siyaset ve İş Dünyası İbrahim Yerlikaya ve Buse Uyarer'in Düğününde Buluştu

AK Parti Bergama İlçe Yönetimi'nde uzun yıllar görev alan ve eski Belediye Meclisi Üyesi iş insanı İbrahim Yerlikaya, Avukat Buse Uyarer ile dünya evine girdi.

Bergama'da Siyaset ve İş Dünyası İbrahim Yerlikaya ve Buse Uyarer'in Düğününde Buluştu
10 Haziran 2024 - 23:31

AK Parti Bergama İlçe Yönetiminde uzun yıllar görev alan ve eski Belediye Meclisi Üyesi iş insanı İbrahim Yerlikaya, Avukat Buse Uyarer ile dünya evine girdi. Geçen sonbaharda nişanlanan çiftin düğün töreni, Bergama'nın önemli siyasetçilerini ve iş insanlarını bir araya getirdi.

Bergama Hüma Tesisleri, yılın en kalabalık ve görkemli düğün törenlerinden birine ev sahipliği yaptı. İbrahim Yerlikaya ile Buse Uyarer çiftinin nikahını kıyan Bergama Belediye Başkan Vekili Selim Tok'un yanı sıra düğüne katılanlar arasında AK Parti eski Milletvekili ve İzmir eski İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti MKYK Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, Bergama eski Belediye Başkanı Hakan Koştu, Makedonya Rosoman Belediye Başkanı Nikolov Stojance, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Güven Demirağ, Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat; iş ve siyaset dünyasından Şeref Demircioğlu, Cihangir Lübiç, Beliz Topçu, Hüseyin Çakır, Süleyman Karataş, Ersin Ağırmış yer aldı.

İzmir ve Bergama'dan çok sayıda iş adamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi de düğüne katılarak çifte mutluluklar diledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular Açıldı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular...