Bergama'da Hamza Dağ sevinci!

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi ve yerel seçimle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bergama'da Hamza Dağ sevinci!
10 Ekim 2023 - 00:09

'HAMZA DAĞ’IN TEKRAR MKYK ÜYESİ OLMASI İZMİR VE BERGAMA’YA GÜÇ VERECEK'

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, “Tüm milletvekillerimiz ve elbette teşkilatımız da İzmir ve Bergama’mızın sorunlarını çözmek için çok uğraşıyor ama Sayın Hamza Dağ’ın tekrar Cumhurbaşkanımızca MKYK alınması bize oldukça kuvvet verecek,  hem teşkilat olarak hem de ilçemizin sorunlarının çözümünde Hamza Bey’in vereceği destek çok önemli olacak” dedi. 
 
AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi ve yerel seçimle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel'in açıklamalarından satır başları şöyle:

“7 Ekim'de olağanüstü büyük kongremizi gerçekleştirdik. Kongremiz olağanüstü bir heyecan içinde geçti. Kongremizde Sayın Cumhurbaşkanımız yeni MKYK listesine 48 genç ve yeni isim aldı. İzmir’den asil olarak listeye Kadın Kolları Başkanımız Dilek Büyükdağ ve genel başkan yardımcımız Hamza Dağ girdi.

MKYK’nın değişmesi partimizin değişim ve gençlere ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Tüm milletvekillerimiz elbette teşkilatımız da ve Bergama’mızın sorunlarını çözmek için çok uğraşıyor ama Sayın Hamza Dağ’ın tekrar Cumhurbaşkanımızca MKYK alınması bize oldukça kuvvet verecek,  hem teşkilat olarak hem de ilçemizin sorunlarının çözümünde Hamza Bey’in vereceği destek çok önemli olacak.

Bildiğiniz gibi İzmir de 30 ilçeden 14 ilçe başkanı yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı veya meclis üyesi olmak için görevlerinden müsaade istediler. 16 ilçe başkanımızda devam edecek. 16 ilçemizin yeni yönetimleri ilçe başkanları tarafından güçlendirilerek yerel seçimlere teşkilatlarımız taze kan ile girecek.

Ben de ilçemizi temsilen 60 üye adayı belirleyip il başkanlığımıza gönderdim.  30 asil 15 yedek yönetim kurulu üyesi bu 60 kişilik listeden il başkanımızla yapacağımız istişare ile 20 Ekim’e doğru açıklanacak bu listeyi oluştururken çok titiz davrandım ilçemizin her kesiminden temsil edecek adayları seçtim.

Seçilecek yeni yönetim kurulumuz ile 2024 yılı 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde ilçemizde Cumhur İttifakının bayrağını tekrar dalgalandırmak için yeni yönetimimizle var gücümüzle çalışacağız”   

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı