Bebek Otel, Yepyeni Lezzetlerle Misafirlerini Ağırlamaya Hazırlanıyor

Benzersiz atmosferi ile İstanbul Boğazı’nın yanı başında kendine özgü bir deneyim yaşatan Bebek Otel by The Stay, mevsim geçişini restaurant menüsüne yansıttı.

Bebek Otel, Yepyeni Lezzetlerle Misafirlerini Ağırlamaya Hazırlanıyor
03 Ocak 2024 - 14:56

İstanbul'un kalbinde yer alan Bebek Otel by The Stay, eşsiz manzarası, keyifli anlara eşlik eden müzikleri ve yenilenen menüsü ile ayrıcalıklı buluşmalara ev sahipliği yapıyor. 

Benzersiz atmosferi ile İstanbul Boğazı’nın yanı başında kendine özgü bir deneyim yaşatan Bebek Otel by The Stay, mevsim geçişini restaurant menüsüne yansıttı. Yenilenen menüsü, uluslararası mutfağın etkileyici dokunuşlarından ilham almanın yanı sıra, geleneksel Türk lezzetlerini de modern ve yaratıcı bir yaklaşımla birleştiriyor.

Sürdürülebilirlik ilkesine tamamen bağlı kalarak, Muğla'nın yerel üreticilerinden tedarik ettiğimiz eşsiz bal ve %100 manda sütünden elde edilen kaymağımız ile Türk kahvaltısının benzersiz lezzetlerini sizlere sunarken, öğlen ve akşam buluşmaları için hazırlanan yemekler, her tercihe ve damak zevkine uygun bir lezzet seçkisi sunuyor.

Bebek Otel Executive Chef’i İsmail Yıldırım, özellikle kış ayları için özel olarak hazırlanan menü hakkında şunları belirtiyor: "Her tabakta bir hikâye gizli. İlhamımız çok çeşitli kaynaklardan geliyor; kültür, aile, sanat eserleri, seyahatler ve modern sanat. Menü ve yemek tasarımı sürecinde mevsim ürünlerini kullanmaya, doğal ve organik ürünleri tercih etmeye, misafirlerin beklentilerini karşılamaya ve sürdürülebilir bir yaklaşım benimsemeye özen gösteriyoruz. Teruar’a, bir diğer deyişle bölgenin tadına yürekten inanan birisiyim. Sonsuz saygı duyduğum dünya üzerinde var olan klasik reçetelere de kendime özgü eklemeler ve dokunuşlar yapmayı seviyorum. Yemeğin tadı kadar görselliği de bizim için önemli. Menüyü tasarlamaya başladığımız ilk anda renkler ve dokuları canlandırıp tabağın son halini mutfakta yaratıyoruz” dedi.
 
Bebek Otel, yenilenen menüsüyle birlikte şehrin en çok tercih edilen buluşma noktalarından biri olmayı sürdürecek ve yeni yılda da unutulmaz anılara ev sahipliği yapmaya devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu