Bayraklı'da iş, siyaset ve bürokrasi dünyasını buluşturan nikah

Bayraklı’nın saygın eşraflarından Aydemir Ailesi'nin oğlu Muhammed Aydemir, Karabağ Ailesi’nin kızı Şehriban Karabağ ile hayatını birleştirdi. 

Bayraklı'da iş, siyaset ve bürokrasi dünyasını buluşturan nikah
08 Mayıs 2023 - 22:18
İzmir’in tanınmış iş insanlarından ve Bayraklı Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Aydemir’in oğlu Muhammed Aydemir ile Şehriban Karabağ, iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreniyle bir ömür boyu mutluluğa “evet” dediler. Önceki akşam ‘Smyrna Garden Körfez Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

Görkemli bir nikah töreni ile dünya evine giren Muhammed Aydemir ile Şehriban Karabağ’ın nikah akdini Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ gerçekleştirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da nikah şahitleri arasında yer aldı.   

Bayraklı’nın siyaset ve iş çevrelerinden tanınmış simaların katıldığı nikah töreninde,
İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Yeşim Tekoğlu, Sıla İlgi AkkaşAsker Güneş;  CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Metin Güler, CHP Bayraklı eski İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da hazır bulundu. Gönderilen çelenk ve çiçeklerle düğün salonu adeta çiçek bahçesine dönerken, yoğunlukları nedeniyle nikah törenine katılamayanlar da tebrik mesajları göndererek, dünya evine giren genç çifte, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Genç çiftlerin mutluluğuyla gururlanan Hasan Aydemir de gecenin sonunda, kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. 

Evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Şaziye ve Hasan Aydemir ile Güzel ve Mikail Karabağ, geleneksel misafirperverliklerini de sergileyerek, nikah törenine katılanlarla yakından ilgilendi. Davetlileri kapıda karşılayan her iki aile, törenin sonunda yine konuklarını kapıya kadar eşlik ederek uğurlamayı da ihmal etmedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...