Bayraklı Adayı İrfan Önal'a Yeşim Tekoğlu'ndan Tam Destek

CHP’den Bayraklı Belediye Başkan adaylığı için aday adayı olmakla birlikte sürecin iddialı isimlerinden olan Yeşim Tekoğlu, CHP Genel Merkezi tarafından adaylığı ilan edilen İrfan Önal’a desteğini açıkladı.  

Bayraklı Adayı İrfan Önal'a Yeşim Tekoğlu'ndan Tam Destek
31 Ocak 2024 - 10:10
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde yapılan Parti Meclisi toplantısında İzmir’in Bayraklı ilçesinin belediye başkan adayının İrfan Önal olduğu açıklandı.

CHP’den Bayraklı Belediye Başkan adaylığı için aday adayı olmakla birlikte sürecin iddialı isimlerinden olan Yeşim Tekoğlu, CHP Genel Merkezi tarafından adaylığı ilan edilen İrfan Önal’a desteğini açıkladı.  

Aday adaylığı sürecini Cumhuriyet Halk Partisi’nin adına yakışır bir şekilde, saygı çerçevesinde ve son derece seviyeli bir ortamda geçirip süreci geride bıraktıklarını belirten Yeşim Tekoğlu, aday adayı olan tüm arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti. 

Sürecin, parti içinde gerçekleşen bir bayrak yarışı olduğunu hatırlatan CHP’li Tekoğlu, “31 Mart Yerel Seçimlerine 60 gün kaldı ve artık kaybedecek zamanımız yok. Bir an önce aday adaylığı sürecini gündemimizden düşürmek ve hedefimize odaklanmak zorundayız” dedi. 

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) tarafından alınan kararlara herkesin saygı göstermesi gerektiğini savunan Tekoğlu, “Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP'de isimler değil, parti ön plandadır. İsimler gelip geçicidir. Söz konusu CHP ise gerisi teferruattır” diyerek, aslolanın CHP olduğunu söyledi.  

CHP’yi Bayraklı’da bir kez daha iktidara taşımak adına, CHP’ye gönül veren herkesi, İrfan Önal’ın yanında saf tutmaya davet eden Tekoğlu, şunları söyledi: “Bayraklı’da partimizin 6 oklu bayrağını 3 dönemdir dalgalandırıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Fakat o gururu yaşamaya devam edebilmemiz için de her zamankinden daha çok çalışmak ve birbirimize daha çok kenetlenmek zorundayız. Kimin aday olduğunun veya kimlerinin aday olamadığının bir önemi yok. Önemli olan dün olduğu gibi, bugün de yarın da yarından sonra da sen-ben değil, biz duygusuyla çalışmaya devam edebilmemizdir.” 

CHP’nin Bayraklı’da 3 dönemdir süregelen iktidarını devam ettirebilmek için, her seçimde olduğu gibi, elini yine taşın altına koymaya hazır olduğunu ve Bayraklı Belediye Başkanlığı’na sanki kendisi aday gösterilmiş gibi canla başla çalışmaya devam edeceğini ifade eden Yeşim Tekoğlu, “Öncelikle partimize yıllarca büyük emekler vermiş ve partimizin başarısı için hiçbir zaman fedakarlık yapmaktan geri durmamış Sayın İrfan Önal’a çıktığı yolda başarılar diliyor ve bu önemli süreçte kendisine kayıtsız ve şartsız olarak  tam destek vereceğimin bir kez daha altını çizmek istiyorum. Sayın Önal, çok zor bir zamanda ve adeta ateşten bir gömlek giyerek partimizin belediye başkan adayı olmuştur. Bu noktada sadece benim değil, tüm aday adayı olan arkadaşlarımızın da başkan adayımızın önünde, arkasında, sağında, solunda yer almaları elzemdir. Gün, bir olma, beraber olma, Cumhuriyet Halk Partisi’ne mensup olmanın getirdiği sorumluluk duygusunu perçinleme günüdür. 31 Mart 2024  tarihinde, Bayraklı’da partimizi dördüncü kez iktidara taşıyıp İrfan Önal’ı belediye başkanlığı koltuğuna oturtacağımıza olan inancımız tam olmalıdır” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu