Başkan Soyer Adıyaman'ın Tut ilçesini ziyaret etti: "Tut'a desteğimiz sürecek"

Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Tunç Soyer'e destekleri için teşekkürlerini sundu.

Başkan Soyer Adıyaman'ın Tut ilçesini ziyaret etti: "Tut'a desteğimiz sürecek"
08 Ekim 2023 - 20:04

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde büyük zarar gören Adıyaman’a düzenlediği ziyaret programı kapsamında Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç'la da bir araya geldi. Başkan Soyer, ilçenin acil ihtiyaçlarının karşılanması konusunda gereken desteği vereceklerini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde büyük zarar gören Adıyaman’a düzenlediği ziyaret programının ilk gününde Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu konteyner kentleri ziyaret ettikten sonra Gölbaşı ilçesi ile Kalemkaş Köyü'ne gitti. Başkan Soyer, ziyaretinin ikinci gününde ise Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç'ı ziyaret etti. Başkan Soyer'e CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, EGEŞEHİR A.Ş. Genel Müdürü Ekrem Tükenmez, siyasi partilerin ilçe başkanları da eşlik etti.


Başkan Soyer'e teşekkür

Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Tunç Soyer'e destekleri için teşekkürlerini sundu. İlçede sıkıntıların devam ettiğini belirten Kılıç, vidanjör ve kesim yeri için destek istedi. Başkan Soyer, ilçenin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olacaklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, depremin ardından Mart ayında da sel felaketi yaşayan Tut ilçesinde sokak ve caddelerde çamur temizliği yaptı. İlçedeki dere yatağının yönü değiştirildi ve ulaşımı sağlamak için stabilize yol yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
Ekonomist Emrah Lafçı: Ekonomide Öngörülebilir Dönem Başladı
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...