Barkın Pınar, Unico Sigorta Sponsorluğunda Finale Koşuyor

Unico Sigorta sponsorluğunda yarışan Barkın Pınar, yer aldığı Türkiye Pist Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışlarında zafere ulaştı ve liderliğini korudu.

Barkın Pınar, Unico Sigorta Sponsorluğunda Finale Koşuyor
03 Ekim 2023 - 22:41

Unico Sigorta sponsorluğunda yarışan Barkın Pınar, yer aldığı Türkiye Pist Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışlarında zafere ulaştı ve liderliğini korudu.

Ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil eden Barkın Pınar, TPŞ Maxi Grup dördüncü ayak yarışları için Körfez Yarış Pistindeydi. 23-24 Eylül tarihlerinde yapılan yarışların her ikisinde de birincilik derecesine ulaşan Barkın Pınar, başarılı performansı ile göz doldurdu. Yarışlarda, Pınar’ın Bitci Racing Team AMS’den takım arkadaşı Gökhan Kellecioğlu da ikincilik derecelerinin sahibi oldu. Bu sonuçlar ile Barkın Pınar pilotlarda, Bitci Racing Team AMS ise takımlarda açık ara liderliklerini korudu. 


“Unico Sigorta’ya Teşekkürü Borç Bilirim”

Barkın Pınar: “Sıcak havaya rağmen otomobil ve spor tutkunlarına keyifli yarışlar izlettiğimizi düşünüyorum. Her iki günde de birinciliğe ulaştığım için oldukça mutluyum. Takım arkadaşım Gökhan da iyi bir performans sergiledi ve hafta sonunu çifte ikincilikle geçirdi. Takım olarak yolumuza emin adımlarla devam ediyor ve Körfez’deki son yarış için sabırsızlanıyoruz. Geçen yıl ikinci olduğum maratonu bu yıl şampiyonlukla taçlandırmak istiyorum. Bu yıl sektörde 35. yılını kutlayan ve tüm yarışlarda yanımızda olan Unico Sigorta’ya da teşekkürü borç bilirim.” ifadelerini kullandı. 


Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler de Barkın Pınar’ın başarısından gurur duyduklarını belirtti. 

Güzeler: “Unico Sigorta olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. Motor sporları ülkemizde gelişen bir branş. Barkın Pınar gibi başarılı sporcular da bu sporu daha da yukarılara çekiyor. Pınar’ın gösterdiği duruş ve başarıları ile gurur duyuyoruz.  Son yarışta da başarılı bir performans sergileyerek ipi göğüsleyeceğine olan inancımız tam.” İfadelerini kullandı. 

Türkiye Pist Şampiyonası 25-26 Kasım’da Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek olan 5. ayak yarışları ile sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu