Altın Örümcek'ten Borusan Otomotiv'e 4 ödül birden

Borusan Otomotiv Grubu, kurumsal imajı ve kültürünü en doğru şekilde yansıtmayı ve müşteri deneyimini dijital ortamda da en iyi seviyede kullanıcısına yaşatmayı amaçlayan web siteleriyle Altın Örümcek Ödülleri’nde Dijital Reklam Ajansı Smartis Interactive ile dört büyük ödülün sahibi oldu.

Altın Örümcek'ten Borusan Otomotiv'e 4 ödül birden
02 Eylül 2022 - 16:33

Borusan Otomotiv Grubu Altın Örümcek Ödülleri’nde Dört Ödülün Sahibi Oldu

Borusan Otomotiv Grubu, kurumsal imajı ve kültürünü en doğru şekilde yansıtmayı ve müşteri deneyimini dijital ortamda da en iyi seviyede kullanıcısına yaşatmayı amaçlayan web siteleriyle Altın Örümcek Ödülleri’nde Dijital Reklam Ajansı Smartis Interactive ile dört büyük ödülün sahibi oldu. Dijital pazarlama, web ve mobil teknolojiler kullanılarak oluşturulan başarılı projeleri kamuoyuna tanıtmak ve ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri’nde bu yıl Otomotiv ve Kurumsal Kategorilerde damgasını vuran Borusan Otomotiv Grubu, Borusan Otomotiv ve Borusan Oto web siteleriyle dört büyük ödüle layık görüldü.
 
İnternet teknolojileri ile pazarlama ve iletişim alanlarında uzman jüri üyelerinin değerlendirmesiyle Otomotiv Kategorisi’nde Borusan Otomotiv web sitesi birincilik ödülüne layık görülürken, aynı kategoride Borusan Oto web sitesi ikincilik ve Halkın Favorisi ödüllerini kazandı. Borusan Otomotiv web sitesi, Kurumsal Kategorisi’nde ise ikincilik ödülüne layık görüldü. 
 
Borusan Otomotiv ve Borusan Oto web sayfalarının, Altın Örümcek Ödülleri'nde kazandığı dört ödül hakkında görüşlerini belirten Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, "Borusan Otomotiv Grubu olarak 2018 yılında dijitalleşmeyi odağımıza aldık. Bugün en ileri teknolojilerle iş süreç dönüşümüne ve dijital kültür değişimine tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu çerçevede temsilcisi olduğumuz premium markalarımızın online satış ve temassız servis gibi yenilikçi deneyim süreçlerimizle müşteri memnuniyetini yükseltmeye ve sunduğumuz benzersiz müşteri deneyimini dijitalde de yaşatmak üzere yaptığımız çalışmalara tüm hızıyla devam ediyoruz. Müşterilerimize ve otomobil tutkunlarına sunduğumuz üstün dijital deneyimin bir kanıtı olarak iki farklı kategoride almış olduğumuz dört ödülün mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kazandığımız bu ödülleri başarılarımızın teyit edilmesi anlamında çok değerli ve gurur verici buluyorum. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutlarım.” dedi.
 
Web Siteleri Hakkında:
Borusan Otomotiv (www borusanotomotiv com)

Borusan Otomotiv’in kurumsal imajı ve kültürünü en doğru şekilde yansıtması ve dijital algıyı güçlendirmesi hedefiyle yeniden tasarlanan Borusan Otomotiv web sitesi temsil edilen markaların yoğun içeriğini tek bir çatı altında topluyor. 
 
Minimal, teknolojik öğeler içeren, modern, kreatif ve aynı zamanda zarif çizgileriyle dikkat çeken site ziyaretçilerin aradığı içeriğe kolayca ulaşmasını sağlayan navigasyon yapısı ile kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. 
 
Görselliğin ön planda tutulduğu web sitesinde, markaya özel çalışılan 3d görsel tasarımlara ve bu tasarımları destekleyen teknoloji ile uyumlu, etkileyici animasyonlara yer veriliyor.
 
Borusan Oto (www borusanoto com)
Müşteri deneyimini, dijital ortamda da en iyi seviyede kullanıcılarına yaşatmayı amaçlayan Borusan Oto, web sitesindeki müşteri yolculuğunu da bu doğrultuda yeniden tasarladı. Temsil ettikleri markalarla ilgili içeriklerin yanında, kullanıcıları ile yaşam tarzı odağında güçlü bağlar kurmayı sağlayan içeriklerle kullanıcılarına bütünsel bir deneyim sunuyor.
 
Sistematik form yapıları, detaylı bilgiler içeren model sayfaları, kampanyalarla ilgili güncel bilgiler, entegre sosyal medya içerikleri, lifestyle bir blog olan Keşif Yolu, geleceğin mobilite trendleri ve tamamen elektrikli otomobillerle ilgili güncel bilgiler içeren Elektrik Tutkusu ve chatbox kurgusu, borusanoto com’daki dijital müşteri deneyimini artıran diğer detayları oluşturuyor.
 
Borusan Oto, hem masaüstü, hem de gelişmiş mobil ara yüzüyle ziyaretçilerin sesini dinlemeyi önceliklendirerek, tüm dijital yolculukları boyunca kullanıcıların anlık geri bildirimlerini toplamayı amaçlıyor.
 
Altın Örümcek Ödülleri Hakkında:
2002 yılından bu yana DorukNet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Ödülleri Organizasyonu’nda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman jüri üyeleri, her sene Türkiye’de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirliyor.
 
İş ve günlük hayatta, her geçen gün çok daha önemli ve vazgeçilmez bir konuma sahip olan internetin gelişimine paralel olarak, Altın Örümcek Ödülleri, her sene pek çok farklı kategoride projeyi ödüllendiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu