Alaattin Yüksel genç girişimcilere başarının sırlarını anlattı

Yükseliş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel’in iş deneyimlerini ve iş yaşamında şahit olduğu önemli anları paylaştığı buluşma Tepekule Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Alaattin Yüksel genç girişimcilere başarının sırlarını anlattı
11 Haziran 2023 - 22:42

GGYD İzmir Şubesi 3. İş İnsanları Buluşması’nı gerçekleştirdi

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) İzmir Şubesi, 3. İş insanları Buluşması’nı gerçekleştirdi. İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı, Yükseliş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel’in iş deneyimlerini ve iş yaşamında şahit olduğu önemli anları paylaştığı buluşma Tepekule Kongre Merkezi’nde yapılırken, GGYD İzmir Şubesi üyeleri de kendi iş alanlarına yönelik sunumlar gerçekleştirdi.
 
GGYD 3. İş İnsanları Buluşması’nın açılış konuşmasını yapan GGYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çeker, Genç girişim ve yönetişim derneği olarak İzmir’de çok önemli işlere imza attıklarını söyledi. Toplam 150 kız öğrenciye burs verdiklerini hatırlatan GGYD Başkanı Çeker, “Biz bir aile olmaya çalışıyoruz, aile olmanın gereklerini yerine getirmek noktasında üzerimize düşen her konuda katkı koymaya çalışıyoruz. Birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumların demokratik bir yapıya kavuşmasında çok özel bir işlevi olduğunu vurgulayan Çeker, “Toplumsal dayanışma, dezavantajlı grupların problemlerini ortadan kaldırma noktasında STK’lara ve STK’larda görev alan tüm bireylere büyük sorumluluklar düşüyor. Biz de GGYD olarak bu yönümüzü güçlendirerek yürüyoruz” dedi.
 

Yüksel: “Güven ve doğruluktan vazgeçmeyin”

İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı, Yükseliş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel ise yaptığı konuşmada iş yaşamındaki önemli dönemeçleri ve bu süreçte çıkardığı dersleri genç iş insanları ile paylaştı. Başarıya giden yolun aslında çok karmaşık olmadığını, belli kurallar ve ilkeler ile hareket ederek çok çalışıldığı takdirde başarının kaçınılmaz olduğunu söyleyen Yüksel, “Kendi adıma başarıya giden yolda iki konuya dikkat ettim, ederim. Birincisi güven. Güven tesis etmek, müşterinizin gözünde, iş yaptığınız diğer kesimlerde güvenilir bir kişi veya kurum olarak kabul görmek iş yaşamımda öncelik verdiğim konuların başında geliyor” dedi.

İkinci kuralının yasal zorunluluk ve vazifelerden asla kaçmamak olduğunu ifade eden Yüksel, “Hayatım boyunca bir iş yerinde uygulanması gereken her kural ve yasal mevzuatı işlettim. Ne bir sigortasız işçi çalıştırdım, ne vergi ödemekten yerindim. Siz yükümlülüklerinizi yerine getirirseniz piyasada, çalışan kesimde güvenilir bir işveren olursunuz, buna her zaman dikkat ettim” dedi. Genç girişimcilere ve iş insanlarına doğru yoldan ayrılmadan, yaptıkları işi kuralına uygun yapmaya özen göstermelerini tavsiye eden Yüksel, sonrasında mutlaka başarıyı elde edeceklerini ifade etti. Toplantının devamında GGYD üyeleri, kendilerini ve yaptıkları işleri anlatan birer sunum gerçekleştirdi. 

Yükseliş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel’in iş deneyimlerini ve iş yaşamında şahit olduğu önemli anları paylaştığı buluşma Tepekule Kongre Merkezi’nde yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı