AK Partili Eyyüp Kadir İnan'dan Büyükşehir'e salvolar

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu’nun ev sahipliğinde Karşıyaka’da gerçekleşen Sıra Gecesi Programında konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan İzmir Büyükşehir Belediyesine yüklendi.

AK Partili Eyyüp Kadir İnan'dan Büyükşehir'e salvolar
24 Eylül 2023 - 22:55

İzmir Şanlıurfalılar Federasyonu’nun ev sahipliğinde Karşıyaka’da gerçekleşen Sıra Gecesi Programında konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan İzmir Büyükşehir Belediyesine yüklendi.

 AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte “Sıra Geceleri” programına katılan AK Partili İnan yaptığı konuşmada çarpıcı mesajlar verdi. Siverekli bir babanın evladı olmanın verdiği mutluluğu dinleyenlerle paylaşan İnan “Bugün federasyonumuzda sivil toplum kuruluşlarımızda çok önemli çalışmalar yapılıyor. Biz hem partimiz hem de hükümetimiz olarak federasyonumuzun hangi hizmeti varsa her zaman açığız. Ferit başkanımızı bilir en fazla bizim milletvekillerimizle bizim bürokratlarımızla ne ihtiyaç varsa konuşmasındaki talep üzere ihtiyaç üzere her zaman emir telakki ettik. Sadece Urfa Federasyonumuz değil tüm şehrimizde şehrimiz için dertlenmiş gençlerimiz için dertlenmiş, Karşıyakalı gençler için dertlenmiş hemşerilerimiz için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu şehirde doğduk ve bu şehirde yaşarken eğitim hayatımız sürdürürken hem bu şehirde doğmanın ayrıcalıklarını yaşadık hem de Siverekli bir babanın evladı olmanın ayrıcalığını yaşadık. Bugün benim burada çok kıymetli büyüklerim var. Çok kıymetli baba dostlarım var. O nedenle beraber geleceğimize sahip çıkacağımızı çok iyi biliyorum.” dedi.


TEKNOFEST 27 EYLÜL-1 EKİM’DE İZMİR’E GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını İzmirlilere ileten İnan katılımcılara 27 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek TEKNOFEST festivali için çağrıda bulundu: “İzmir’e Sayın Cumhurbaşkanımzın da desteğiyle çok büyük bir teknoloji festivali, dünyanın ve ülkemizin en ün yapmış festivali TEKNOFEST geliyor. İnşallah 27 Eylül’den 1 Ekim’e kadar şehirimizde teknoloji harikalarını göreceğiz. Yerli ve milli alandaki icraatlarımızı göreceğiz. Bağımsızlık mücadelemizdeki kahramanlarımızı göreceğiz. Tüm hemşehrilerimizi çarşamba gününden itibaren Çiğli Havalimanı’na bekliyorum, davet ediyorum.”


İZMİR’DEKİ GENÇLER NE YAPIYORSA DİYARBAKIRLI GENÇLER DE AYNI GÜVENLE İSTEDİKLERİNİ YAPABİLİYOR

AK Parti’nin en büyük icraatlarından birisinin de gençlerin artık her şehirde aynı imkanlara sahip olabilme imkanını oluşturmak olduğunu söyleyen İnan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Siverek’in en eski esnafı Tuzcu Ramazan’ın torunu Eyyüp Kadir İnan ben… Tabi tüm yazlarda memleketimize gittik. 17 18 saat yolculuklar.. Ve bugün bakıyorum mukayese ediyorum hamdolsun Şanlıurfa’da havalimanı var bir saat içerisinde İzmir’den gidiyoruz. Diyarbakır’da havalimanı var bir saat içerisinde gidiyoruz. Mardin’de havalimanı var, Antep’te havalimanı var, Elazığ’da havalimanı var, Malatya’da havalimanı var. Var mı? VAR Tüm hizmetlerimiz akıp gidiyor mu gidiyor. Ama bu hizmetleri oralara ulaştırmak için çok uğraştık. Onlara engel olanlar oldu. O havalimanlarını yakmak isteyenler oldu. O havalimanlarına takoz olmak isteyenler oldu. Ve en önemlisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki en genç milletvekillerinden biri olarak şunu söylemek istiyorum ki Diyarbakırlı gençlerin Şanlıurfalı gençlerin hayallerini çalmak isteyenler oldu. Bugün hamdolsun İzmir sokaklarında nasıl güvenli bir şekilde günün bu saatinde vakit geçiriyorsak, Diyarbakırlı gençlerde o güvenle sokaklarda ve çok mutlu bir şekilde neşeli bir şekilde gençliğini yaşıyorlar. Bugünlere kolay gelmedik inşallah Diyarbakır sokaklarıyla İzmir sokaklarındaki neşeyi biz her zaman muhafaza etmeye devam edeceğiz.”


BİZLER AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ BU ŞEHRE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ.

Yerel seçimlerin yaklaştığını ve bu seçimlerin İzmir için kritik önem teşkil ettiğini vurgulayan Eyyüp Kadir İnan “Tabi burası Karşıyaka, ben şu Nergiz Mahallesindeki Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi mezunuyum. Karşıyaka’yı çok iyi biliyorum. Göztepe’yi çok iyi biliyorum. Yalı mahallelerini çok iyi biliyorum. Önümüzde dört beş ay sonra bir yerel seçim var. Bu yerel seçimde değerli hemşehrilerim diğer şehirleri mukayese ederek söylemem gerekiyor ki İzmir’de şehircilik çökmüş durumda. İzmir’de gençlerimiz için bir çok ihtiyacımız hala var. İşte Körfez’in hali ortada. Dört beş ay sonra yaşanacak yerel seçimde inşallah büyük bir değişiklikle bizler AK Parti Belediyeciliğini bu şehre kazandırmak istiyoruz.” diyerek sözlerine devam etti.


KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRE BAŞKANLIĞINI KAPATTILAR LGBT DAİRE BAŞKANLIĞI AÇTILAR

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının kapatıldığını hatırlatan Eyyüp Kadir İnan, bu karara bir kez daha sert tepki gösterdi: İşte bugün kentsel dönüşümdeki durum ortada. İzmir’in dörtte üçünün imar durumu belli ama birileri Türkiye’nin en fazla kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğu bu şehirde Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nı kapatır gider LGBT daire başkanlığını açar.Hadi gelin Şanlıurfalı hemşerilerimize ve tüm hemşehrilerimze LGBT daire başkanlığını nasıl açtığınızı Karşıyaka’da anlatın. Buradan Şanlıurfalı hemşehrilerimiz ile lanetliyoruz. Bu sapkınlığa da asla fırsat vermeyeceğimizi söylüyoruz. Bugün burada bunu izah edemezsiniz. Diğer yandan kentsel dönüşüm daire başkanlığını kapatacaksınız İzmirli çocukların geleceğinden çalacaksınız diğer taraftan da sapkın bir zihniyetin hizmetine büyükşehir belediyesinin hizmetlerini sunacaksınız. Yazıklar olsun diyorum. Gençler için hiçbir adım atmayın ama ne olduğu belli olmayan amaçlara hizmet edin, kaynak ayırın! Bu şehrin bir milletvekili olarak aileyi, aile kurumunu her zaman muhafaza edeceğimizi AK Parti milletvekilleri olarak Şanlıurfalıların bu güzel buluşmasında tekrar ifade etmek istiyorum. Aile bizim en güçlü kurumumuz aile muhafaza etmemiz gereken en önemli değerlerimizden bir tanesi bunun için ne olur tüm büyüklerime sesleniyorum bu sapkınlıkla ilgili mücadelede hepimizin katkısı olması lazım İzmir’in parasını, İzmir’in bütçesini, İzmir’in insan kaynağını bu gibi sapkın düşüncelere asla yem etmememiz lazım. Bunun için de 31 Mart 2024 tarihinde hepimize büyük işler düşüyor. Bu çağrımı, bu şehirde yaşayan, bu şehirde sokak sokak emek vermiş tüm teşkilatlarımız adına yineliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu