adidas Yeni Kramponu NEMEZIZ 19 ile Futbolu Bir Üst Seviyeye Taşıyor

adidas’ın yeni nesil kramponu NEMEZIZ 19, uyarlanabilir bantlarıyla çeviklik ve kişiselleştirilmiş mükemmellik sunarak yeni bir harekete öncülük ediyor. 302 Redirect serisinin dört üyesinden biri olan NEMEZIZ 19, parlak gümüş orta tabana, canlı ve geçişken kırmızı tonlara sahip. Bağcıksız, ayağı saran yapısıyla futbolda yeni bir dönemi başlatan NEMEZIZ 19’un yüzü ise Barcelona’da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi.

adidas Yeni Kramponu NEMEZIZ 19 ile Futbolu Bir Üst Seviyeye Taşıyor
18 Haziran 2019 - 14:40

adidas bugün futbolda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. 302 Redirect serisinin dört üyesinden biri olan NEMEZIZ 19, yenilikçi, ayağı saran yapısıyla futbolculara sahada daha atik davranabilme imkânı ve daha yüksek performans sunuyor. Çevik ve çok yönlü oyuncular için özel olarak üretilen krampon, gergin, bükümlü, baskılayan görünüme ve işleve sahip devrim niteliğindeki üst yapısı sayesinde ayağı tam olarak kavrarken hareketi de daha kolaylaştırıyor. Bu özellikleriyle sahada daha önce hiç olmadığı gibi hareket etmeyi sağlayarak oynanan futbolu bir üst seviyeye çıkarıyor.

NEMEZIZ 19’un sahip olduğu Tension Tape teknolojisi futbolcuların ayağına daha önce benzeri görülmemiş bir uyum sağlayan, yeni bir dokuma ve yapı içeriyor. Uyarlanabilir bant hareket anında daha hızlı bir değişim için çevik davranmayı ve ivmeyi en üst seviyeye çıkararak sahada herkesin önüne geçebilmeyi sağlıyor.

Yeni V şeklindeki şerit üst yapı ayağın girişini kolaylaştırırken hareketi sınırlamıyor ve ayak bileği çevresinde mükemmel bir sargı sunuyor. Bölünmüş bir taban ile birleştirilen, entegre Torsion System teknolojisine sahip NEMEZIZ 19, normalin üzerinde bükülme hareketleri için tasarlandı. Ne kadar agresif hareket edilirse edilsin merkezde ve dengeli kalmanızı sağlıyor.

adidas’ın son teknoloji 302 Redirect serisi, NEMEZIZ 19’la birlikte PREDATOR, COPA ve X’i de kapsıyor. Satışa sunulan NEMEZIZ kırımızı üst yapı, canlı beyaz taban ve gümüş rengi üç çizgiye sahip. NEMEZIZ 19 tasarlanırken Lionel Messi, Isco ve Roberto Firmino gibi dünyanın en iyi futbolcularının beğenilen özelliklerinden yararlanıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"