200'ün Üzerinde Bisikletli, Suzuki Desteğiyle Marmaris'te Pedal Çevirdi

Türkiye’den dünyaya açılan spor markası Boostcamp’in Marmaris kampı yerli ve yabancı 200 bisiklet severi bir araya getirdi.

200'ün Üzerinde Bisikletli, Suzuki Desteğiyle Marmaris'te Pedal Çevirdi
01 Nisan 2022 - 09:37

Suzuki ile Kahvenin “40 Kilometrelik Hatırı”

Türkiye’den dünyaya açılan spor markası Boostcamp’in Marmaris kampı yerli ve yabancı 200 bisiklet severi bir araya getirdi. Suzuki’nin desteği ile gerçekleşen kampta, her bisikletli 5 gün boyunca, kendi performans seviyesine uygun grup ile kendi performans seviyesine uygun rotada sürüş gerçekleştirdi. Sponsorlar arasında yer alan Suzuki, Vitara ve Jimny modelleriyle etkinlikte yer aldı. Trafiğe açık yollarda sürüş gerçekleştiren bisikletlilerin sürüş güvenliğini ve konforunu sağladı. Teknik sorun yaşayan bisikletlilere anlık teknik destek verildi, uzun sürüşler sırasında ihtiyaç duyulan enerji ihtiyacına karşılık mola anlarında gıda ve su desteği yapıldı. Boostcamp Marmaris’in son gününde Suzuki Coffee Ride rotasında bisiklet sürüşü gerçekleştirildi.

Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, bisiklet sporuna verdiği destekleri sürdürüyor. Marka, şimdi de Boostcamp’a verdiği destek ile gönüllerde taht kurdu. 5 günlük kampta 200 bisikletçi 400 km’yi aşkın yol ve 7.000 metreye yakın tırmanış ile sezonu açtı. Suzuki tarafından da desteklenen Boostcamp Marmaris’in açılışı Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Gençlik Spor il Müdürü Ömer İlman, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Türkiye Turizm Tanıtım ve Kalkınma Ajansı (TGA) Direktörü Ceylan Şensoy tarafından gerçekleştirildi.

TGA’nın desteklediği bisiklet kampı, yerli sporcuların sezon öncesi hazırlıklarını desteklemenin ötesinde Türk turizmine yeni bir soluk kazandırmayı da amaçlıyor. Bu paralelde, bu yılki ilk kampta yabancı bisikletçiler de yer aldı. Fransa Bisiklet Turu’nda sarı mayo giymeyi başaran Alberto Elli, “Türkiye, bu güzel coğrafyası, elverişli yolları ve harika tırmanışları ile İtalya ve İspanya gibi popüler bir destinasyon olabilir” dedi. Etkinliğin son gününde Suzuki Coffee Ride etabı geçildi ve sürüşün son bölümünde bisikletçiler için hoş bir sürpriz vardı. Suzuki’nin ikonik modeli Jimny’nin arkasında kurulan mobil kahve istasyonunda kahve servisi yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"