16. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali başlıyor

16.Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali, İzmir Çanakkale yolu üzerinde, Küçükköy Mahalllesi Karlıca mevkiinde “Anıt Ağaç” önünde düzenlenen kahvaltılı sunum ile bugün 28 Ekim 2021) başlıyor.

16. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali başlıyor
27 Ekim 2021 - 19:21
16.Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali,  İzmir Çanakkale yolu üzerinde, Küçükköy Mahalllesi Karlıca mevkiinde “Anıt Ağaç” önünde düzenlenen kahvaltılı sunum ile bugün 28 Ekim 2021)  başlıyor.
Gazeteci Doğan Doğan’ın “Zeytin Silütleri” fotoğraf sergisiyle devam edecek olan etkinlik sonrasında zeytin hasat yürüyüşü gerçekleştirilecek.  Cumhuriyet Meydanı’ndan Büyük Parka kadar devam edecek yürüyüşün ardından Büyük Park’ta stant turu yapılacak. Halk oyunları, animasyon ekipleri, belediye bandosu festival alanında zeytin ve zeytinyağı çekilişleri, zeytinyağı tadım eğitimi etkinlikleri de  programa renk katacak. Devamında çocuklar için, “Barış ve Zeytin “ temalı resim, şiir, kompozisyon yarışmasının ödül töreniyle yapılan resimler sergilenecek.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası, Ayvalık Ticaret Odası Labaratuvar Hizmetleri A.Ş, Ayvalık Ziraat Odası ve Ayvalık Esnaf Birliği ortaklığında yola çıkarak daha da güçlü hareket ettiklerini belirten festival yürütme komitesi, şenliğe yediden yetmiş yediye kadar tüm yaştan vatandaşların katılımı için çağrı yaptı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...